O femeie din Râmnicu Sărat a găsit un card în bancomat. Ce a făcut cu el

bancomat.jpg

bancomat
O femeie a găsit un card în bancomat
FOTO: arhiva

Parcă i-a pus Dumnezeu mâna în cap! Așa de tare s-a bucurat co femeie din Râmnicu Sărat când a găsit un card în bancomat, încât nu s-a mai gândit la consecințe și l-a folosit. Acum, este cercetată penal.

Cel mai probabil din grabă, un bucureștean aflat în Râmnicu Sărat a extras bani dintr-un bancomat și a plecat, uitând cardul în aparat. Acolo l-a găsit o localnică în vârstă de 32 de ani și a acționat imediat. Ea s-a oprit direct într-o agenție de turism, unde a plătit 150 de lei cu cardul respectiv.

Numai că bărbatul apucase deja să anunțe poliția despre pierderera cardului, pentru că primise un mesaj pe telefon care îl anunţa despre o plată ce tocmai fusese efectuată cu cardul. Astfel, poliţiştii s-au deplasat la agenţia menţionată de bărbat și au găsit-o pe femeia în cauză.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii furt şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, iar cercetările vor fi continuate de poliţiştii de investigaţii criminale, scrie adevarul.ro.

 

Citește și:

 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/jorge-ramas-fara-toti-banii-de-pe-card-republica-dominicana-metoda-prin-care-fost

 

https://www.click.ro/news/social/ti-ai-pierdut-cardul-anunta-banca-urgent

Loading...

Citește și