O femeie din Botoșani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată de soț

Ultima actualizare:

    Femeia a pierdut mult sânge și a ajuns în stare gravă la spitalFoto: telem.ro
Femeia a pierdut mult sânge și a ajuns în stare gravă la spitalFoto: telem.ro

Gelozia și violența domestică nu țin cont de vârstă. Un bărbat din Botoșani de 66 de ani și-a înjunghiat soția chiar la vizita de împăcare după ce femeia, cu trei ani mai tânără, obținuse un ordin de restricție.

Atacul a avut loc în orașul Săveni. O femeie, în vârstă de 63 de ani a fost  internată în spital în stare gravă după ce a fost bătută şi înjunghiată de soț, relatează monitorulbt.ro.

Cum s–a transformat soțul din mielușel în fiară

Femeia era bătută periodic de soț când se îmbăta. Sătulă de abuzurile acestuia care pe măsură ce îmbătrânea devenea din ce în ce mai gelos, botoșăneanca a obţinut un ordin de restricţie împotriva acestuia. Sub pretextul că vrea să se împace, bărbatul a venit săptămâna trecută acasă și mieros a anunțat că vrea să se schimbe şi va fi un cu totul alt om. Cei doi au băut împreună mai multe pahare de alcool, ea bucuroasă că o să aibă liniște iar el pentru că va fi primit acasă. Din păcate, paharele de vin s-au înmulţit, discuţiile dintre cei doi s-au transformat în reproşuri, iar până la ceartă a mai fost doar un pas. Cu mintea înceţoşată de alcool, bărbatul a devenit violent fizic şi verbal şi a început să îşi lovească soţia cu pumnii peste cap şi peste faţă. Căzută la pământ, femeia a încercat să se apere de lovituri, făcându-se covrig și ferindu-se cu mâinile. Acest lucru l-a enervat și mai tare pe bărbat, care a luat un cuţit cu care și-a înjunghiat jumătatea în zona coapsei, după care a plecat liniștit.

Ce spun autoritățile

Cu ultimele puteri, victima a sunat speriată la 112 și o salvare a transportat-o la spital, unde a fost internată în stare gravă. Poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au demarat imediat o anchetă şi au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele bărbatului de 66 ani, din orașul Săveni. Ulterior, botoșăneanul de 66 de ani a fost arestat preventiv în baza unui mandat emis de Judecătoria Săveni. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătorești și violență în familie.

Citiți și

O femeie, victimă a violenței domestice, va primi 10.000 de euro de la statul român, prin decizia CEDO

Bătută frecvent de soț, nu are curajul să îl părăsească. Cazurile de violenţă în familie, mai frecvente de sărbători

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
costel corduneanu jpg
azienda agricola 1200 690x362 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net