O fată de 18 ani şi iubitul ei de 21 au murit într-un accident petrecut pe DN1A. Mașina s-a rupt în două

patricia-marian.jpg

Patricia şi Marian, cei doi tineri morţi în accidentul petrecut vineri 13 noiembrie, în Prahova

Accidentul s-a petrecut vineri în jurul orelor 16.00, pe DN1 A, în dreptul satului Zalhanaua din comuna prahoveană Măneşti. Maşina în care se aflau cei doi tineri a intrat frontal, cu viteză foarte mare, într-un camion. Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul s-a rupt în două.

Fata de 18 ani a murit pe loc, iar iubitul ei, câteva ore mai târziu, la spital, scrie Adevarul.ro. ”Din verificări, un tânăr de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A din direcţia Dâmboviţa către Ploieşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 60 de ani care circula din direcţia Ploieşti către Dâmboviţa”, a anunţat Poliţia Prahova, într-un comunicat de presă.

Impactul a fost atât de violent, încât maşina în care se aflau Marian şi Patricia s-a rupt în două, partea din spate, cu tot cu roţi, a fost aruncată câteva zeci de metri pe câmp. Martorii care au ajuns la locul accidentului i-au găsit pe cei doi tineri în afara maşinii. Fata a murit pe loc, iar băiatul, la spital.

Fata era elevă a Colegiului ”Mihai Viteazul” din Ploieşti, iar prietenul ei era student la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti.

masina_1.png

Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul s-a rupt în două

Cercetările la faţa locului au durat foarte mult, dar deocamdată cauza accidentului nu a fost făcută publică. Sunt informaţii neoficiale conform cărora, tânărul ar fi avut probleme pe drum din cauza unui alt şofer care l-ar fi şicanat în trafic. Accidentul s-ar fi petrecut în timpul unei depăşiri, în viteză.

Martorul principal al tragediei, şoferul de 60 de ani care se afla la volanul TIR-ului implicat în accident, nu a fost rănit. El este singurul care ar putea oferi informaţii cheie pentru rezolvarea anchetei.

Vezi VIDEO pe www.adevarul.ro. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1