O fată de 16 ani și prietenul ei, de 19 ani, găsiți morți în mașină pe stradă

tineri-morti-masina.jpg

tineri morti la bacau
Trupurile celor doi tineri au fost găsite de un trecător
foto: arhivă personală

Tragedie în judeţul Bacău. O fată de 16 ani şi prietenul ei, de 19 ani, au fost găsiţi morţi în maşină, pe o stradă din comuna Secuieni, județul Bacău. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui, de 16 ani, au fost găsiţi luni dimineaţă morţi, în maşină, pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău. Potrivit cunoscuţilor, băiatul s-ar fi întors din Italia duminică şi s-a retras cu prietena lui, în maşină, pe o stradă lăturalnică din comună.

Din primele cercetări, se pare că cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la maşina pornită, iar trupurile lor au fost găsite luni dimineaţă, de un bărbat care mergea la serviciu.

„Poliţiştii din Secuieni au fost sesizaţi despre faptul că la marginea satului se află un autoturism în care sunt două persoane decedate. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar în funcţie de rezultatul cercetărilor şi al autopsiei se va da soluţie legală prin Parchet”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Citește și:

Intoxicaţia cu monoxid de carbon. Cum o poţi evita şi în ce constă primul ajutor

A murit intoxicată cu monoxid de carbon, la o lună după nuntă

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1