O fată de 11 ani din Caracal a fost dată dispărută. A plecat să-și cumpere haine și nu s-a mai întors acasă

fata_disparuta_caracal.jpg

fata disparuta caracal
O fetiță de 11 ani din Caracal a fost dată dispărută
Foto: Poliția Română

Radu Florina, o fetiță de 11 ani din Caracal, a fost dată dispărută, după ce duminică a plecat de acasă spunând că merge să își cumpere haine și nu s-a mai întors. Părinții au alertat Poliția a doua zi.

Copila din județul Olt a plecat de acasă în 15 decembrie, în jurul orei 13, și nu s-a mai întors. 

Fata are 1,60 metri înălțime, aproximativ 45 de kilograme, păr drept, blond, lung și ochi căprui. La momentul plecării purta geacă gri și pantaloni negri.

Fata este căutată cu forţe sporite, poliţiştii fiind sprijiniţi în activităţile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi angajaţi ai Poliţiei Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii roagă toate persoanele care au informaţii despre fată să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie, notează news.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Au apărut noi informaţii terifiante din dosarul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă a scris cu mâna lui, din celulă, ce le-a făcut celor două fete pe care le-a răpit, le-a violat şi le-a ucis. Potrivit Digi24, cea mai chinuită victimă a fost Luiza Melencu. Patru zile a fost supusă unor orori greu de imaginat.

  • caracal, Gheorghe Dincă, Luiza  Melencu, Alexandra Măceşanu, ancheta, politie

    Trei luni de la răpirea Alexandrei Măceşanu, şase luni de la dispariţia Luizei Melencu! Deşi Gheorghe Dincă se află după gratii, autorităţile au demonstrat că nu ştiu să gestioneze o situaţie de criză şi continuă să bâjbâie în cazul crimelor de la Caracal. Dincolo de certitudini şi de speculaţii, rămân şapte întrebări importante fără răspuns.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1