O elevă din Gorj şi-a zgâriat mâna de 14 ori cu o lamă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O adolescentă de 16 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, s-a tăiat pe mâini după ce a urmărit un videoclip cu jocul ucigaş „Balena albastră“. Adolescenta le-a spus oamenilor legii că a vrut doar să aibă parte de atenţia mamei, care nu o lăsa să petreacă timpul liber cum voia.

Când şi-a văzut fiica zgâriată de 14 ori pe mână, mama a cerut sfaturi altor mămici, pe Facebook, disperată că fiica sa îşi va lua viaţa. Aşa s-a aflat despre incident. Ca de obicei, poliţia s-a sesizat ultima. Iată mesajul postat de mamă în ajunul Paştelui. „Ajutor, am o fată de 16 ani, a intrat în jocul «Balena Albastră», ce pot face să îmi scap fata de moarte? Poliţia zice că nu are ce să facă, ce e de făcut? Am găsit fata crestată pe mână, forma balenei, cu 14 tăieturi, ce să fac să îmi salvez copillul? Vă rog, îndrumaţi-mă”. După postare şi după ce cazul a făcut vâlvă, cele două au fost chemate la poliţie, unde au primit sprijinul unui psiholog. Tânăra este elevă la un liceu din municipiul Târgu Jiu şi a spus că nu voia să-şi facă rău, ci doar să atragă atenţia mamei. „Este elevă în clasa a 9-a. Este un copil liniştit. Un copil bun, ştiu că învaţă bine. Trebuie să discutăm şi analizăm”, a spus directoarea unităţii şcolare, Cristina Tauru. (Milena Dragomir)

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net