O căprioară le-a arătat jandarmilor locul în care se află puiul ei rănit

Ultima actualizare:

    Puiul de căprioară  găsit de jandarmi a fost dus la un cabinet veterinar
Puiul de căprioară găsit de jandarmi a fost dus la un cabinet veterinar

O întâmplare impresionantă s-a petrecut luni, pe DN79A, între localităţile arădene Mânerău şi Voivodeni. Mai mulţi şoferi care circulau pe respectiva şosea au sunat la 112, raportând că o căprioară este agitată şi traversează în mod repetat drumul, existând riscul de a fi lovită de maşini.

Şoferii au încercat să îndepărteze animalul, însă acesta nu a părăsit carosabilul, învârtindu-se în acel loc. „Ajunşi la faţa locului, jandarmii au zărit o căprioară foarte agitată. La vederea echipajului, aceasta i-a fixat pentru câteva secunde cu privirea, şi cu ochii umezi, parcă încerca să le spună: «Aici, sub tufele acestea, se află puiul meu rănit, vă rog salvaţi-l!»”, au scris, ieri, jandarmii arădeni pe pagina oficială de Facebook.

Apropiindu-se, jandarmii au observat în şanţul de pe marginea drumului, ascuns într-un tufiş, un pui de căprioară rănit la piciorul din spate. „S-a luat imediat legătura cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bocsig, care la scurt timp a trimis un medic veterinar la locul indicat. Puiul a fost ridicat şi sperăm că va fi salvat”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Valeriu Macovei. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net