O adolescentă de 14 ani din Galaţi a fost dată dispărută. Alte două, din Botoşani şi Tulcea, de negăsit

Ultima actualizare:

    O adolescentă de 14 ani din judeţul Galaţi a fost dată dispărută
O adolescentă de 14 ani din judeţul Galaţi a fost dată dispărută

O adolescentă de 14 ani, care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, este căutată de poliţişti. Fata a înnoptat la o vecină duminică spre luni, iar apoi a plecat într-o direcţie necunoscută, potrivit informaţiilor. Oamenii legii solicită ca toţi cei care pot oferi informaţii să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit Poliţiei Române, luni, Secţia 1 Poliţie Rurală Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie, Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit. În urma primelor verificări effectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 28 spre 29 iulie fata a dormit la domiciliul unei vecine, iar în dimineaţa de luni, 29 iulie, a plecat de la aceasta, îndreptându-se către o direcţie necunoscută, potrivit news.ro.

Atunci când a plecat de acasă adolescenta purta o pereche de pantaloni scurţi, de culoare neagră, cu o dungă lateral albă şi un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie. În picioare avea o pereche de papuci negri. Fata are o înălţime de aproximativ 1,50, faţa ovală, ochi verzi, păr şaten, lung, depăşind regiunea umerilor. Poliţiştii îi roagă pe toţi cei care deţin informaţii ce ar putea fi folosite pentru găsirea 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net