Nuţule, câţi oameni ai aruncat în cuşca leilor?

Ultima actualizare:

Aşa îşi ameninţa Nuţu Că­­­­mătaru duşmanii. Dai banu' sau ajungi hrană pentru animalele sălbatice. Anchetatorii spun că Ion Balint îşi ameninţa victimele în camera special amenajată sub cuşca cu cei patru lei pe care-i creştea ca pe pisici, informează rtv.net.

Pe lângă maşini de lux, bani şi alte bunuri, anchetatorii au găsit vineri, la domiciliul lui Nuţu Cămătaru, după 13 ore de percheziţii, patru lei, doi cerbi, doi urşi, 30 de cai, 20 de câini de talie mare şi mai mulţi cai tranşaţi. Potrivit anchetatorilor, carnea de cal era folosită de Nuţu Cămătaru ca să-şi hrănească animalele sălbatice.

Clanul este suspectat că ar fi torturat mai multe persoane, ameninţându-le că vor fi aruncate în cuşca leilor dacă nu semnează acte sau dacă nu returnează banii primiţi cu camătă. Aceeaşi sursă susţine că partea de şantaj, sechestrare de persoane, tâlharie, recuperări şi cămătărie era coordonată de Sile. Drept garanţie pentru banii luaţi, oamenii care se împrumutau trebuiau să semneze contracte de vânzare-cumpărare pentru case, maşini sau terenuri.

Când nu-şi primeau banii înapoi, interlopii treceau la şantaj şi violenţe. Treptat, clanul a acaparat şi piaţa prostituţiei. Numeroase fete, foarte multe dintre ele minore, au ajuns în reţeaua Cămătarilor, unele fiind răpite direct de pe stradă. Se ştia de mai mulţi ani că pe propietatea Cămătarilor sunt animale sălbatice, inclusiv lei, dar nici o autoritate nu a intervenit.

În România, este interzisă deţinerea de animale sălbatice, cu excepţia grădinilor zoologice şi a circurilor autorizate. Surse informate afirmă că leii au fost aduşi pe căi ilegale, iar acum, autorităţile aşteaptă să obţină mandat special pentru a putea ridica animalele, cărora trebuie să le găsească adăpost temporar.

Click! spune

Liderii grupărilor „Cămătarilor" şi „Sportivilor" au fost reţinuţi vineri de procurorii DIICOT, care au emis în total 29 de ordonanţe de reţinere. În urma percheziţiilor, 115 în total, poliţiştii au ridicat aproape 200.000 de lei, 33.000 de euro, 3.400 de dolari, opt arme de foc şi cinci maşini de lux.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net