Nuţu Cămătaru: «Am ajuns la puşcărie din cauza nevestei lui Tatulici»

Ultima actualizare:

    Nuţu Cămătaru le-a  spus jurnaliştilor  că nu s-a ascuns,  ci a fost în localitatea  Belciugatele (Captură: rtv.net)
Nuţu Cămătaru le-a spus jurnaliştilor că nu s-a ascuns, ci a fost în localitatea Belciugatele (Captură: rtv.net)

"Aventura" fraţilor Cămătaru a luat sfârşit. Nuţu s-a predat, ieri, Poliţiei, după ce, vineri, instanţa supremă a decis ca atât el, cât şi fratele său, Sile, să se întoarcă la puşcărie. Interlopul e foarte supărat pe oamenii legii, despre care spune că au greşit numărătoarea atunci când au hotărât să-l bage din nou la puşcărie. El susţine că şi-a ispăşit deja pedeapsa.

Nuţu Cămătaru a vrut să-şi petreacă weekend-ul cu fiul său de 14 ani, acesta fiind motivul pentru care nu s-a prezentat la Poliţie mai devreme. Ieri, în jurul prânzului, însă, interlopul, însoţit de fiul său şi de nepot, s-a prezentat la Direcţia Cercetări Penale.

El a a spus, la intrarea în sediul Poliţiei, că nu avea de ce să se ascundă, mai ales că şi-a ispăşit deja pedeapsa. "Ce face şi ministrul atâta tevatură? Ne-am făcut pedepsele. Care e problema? Oamenii au greşit, eu nu mai trebuia să fiu arestat. Eu nu am fugit de nimic.Băiatul meu e minor, are 14 ani. Cui vrea să-l las? Eu nu am făcut trafic de nimic. Nu mai am nimic de executat, am făcut în plus o lună şi 17 zile. Cu fratele meu am vorbit. A plecat, că avea glicemia 500. Eu am fost la Belciugatele. De câte ori are nevoie Guvernul de infractori de serviciu, ne bagă pe noi. Eu am dreptul, când mi se comunică ceva, 48 de ore să mă prezint. Au trecut 48 de ore?", le-a spus Nuţu Cămătaru jurnaliştilor aflaţi la Poliţia Capitalei. Tot ieri, avocatul fraţilor Cămătaru, Daniel Caraman, a depus contestaţie împotriva deciziei instanţei şi a cerut contopirea pedespsei cu cea deja executată.

Fiul lui Sile: «Tata a plecat în Germania să se trateze»

La Poliţia Capitalei a venit şi Mario Balint, fiul lui Sile Cămătaru, care, după ce a fost dat în urmărire internaţională, a fost arestat de poliţiştii germani, pe autostrada Passau-Frankfurt, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

"Tatăl meu a plecat în Germania să se trateze. Nu avea de ce să se sustragă. De ce se face aşa presiune? Am vorbit cu tatăl meu la telefon, era în drum spre aeroport să se predea şi i-am zis în prima secundă să se ducă să se predea, mamaia mea a vorbit cu el. Avocaţii au zis că, până luni, nu se iau măsuri şi, vineri, au venit la noi acasă, pentru presă", a declarat Mario Balint.

Sile, cinci ani şi jumătate de puşcărie. Nuţu, două luni

Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase, respectiv 13 ani de închisoare, judecătorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.

Din pedeapsa lui Sile Cămătaru va fi dedusă o perioadă de aproximativ şapte ani şi jumătate, astfel că el ar mai avea de executat aproximativ cinci ani şi jumătate de puşcărie. În schimb, Nuţu mai are circa două luni de executat.

Fraţii Cămătaru sunt acuzaţi de infracţiuni de crimă organizată: trafic de persoane, şantaj şi cămătărie.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net