Nutriționistul vedetelor de la Hollywood te învață cum să slăbești

gianluca.jpg

gianluca mech, nutritionist, dieta, tisanoreica, salbit, vedete
Gianluca Mech are propriul laborator de cercetare

Are 40 de ani, iar viața lui este legată de diete. Face cercetări minuțioase în laborator pentru orice produs minune pe care-l scoate pe piață. Italianul Gianluca Mech a slăbit multe vedete de la Hollywood, dar și tu poți avea parte de sfaturile lui.

Tatal lui a murit de obezitate, iar toată familia avea tendințe de îngrășare. Cum bunicul său deținea o formulă secretă, veche de 500 de ani, bazată pe plante, care ajuta la slăbit, Gianluca Mech a pus mâna pe ea.

Cu ajutorul ei a invetat niște decocturi, fierturi  din plante alimentare și medicinale, combinație pe care doar el o știe.

Are o rețetă secretă veche de 500 de ani

”Elimină toxinele, iar pacienții sunt tratați practic ca strămoșii noștri. Toate produsele pe care le scot pe piață trec prin laborator”, ne-a precizat nutriționistul.

Gianluca a absolvit patru facultăți și deține două laboratoare de cercetare în cadrul Universității din Padova.

Dieta pantentată de el se numește Tisanoreică.

2_produse.png

dieta tisanoreica, produse, farmacie
Produsele pentru slăbit se găsesc în farmacii
Dar ce înseamnă ea de fapt? Pe lângă băuturile din zece plante, există produse care au la bază ingredienți activi 100% naturali, pe bază de plante, vitamine, minerale, proteine și fibre. Și poate fi vorba aici chiar și de paste sau dulciuri.

Foarte important este faptul că produsele nu conțin alcool, zahăr, conservanți, gluten și se găsesc la Farmacia Colțea.

Dieta, cu recomandarea medicului

Există diete de trei zile, care ajuta la eliminarea apei din organism, diete de șase zile, cu ajutorul cărora puteți pierde până la 3kg, și diete complexe de 20, 30 și 40 de zile.

În acest caz se slăbește între 5-15 kg. Ca să puteți intra într-un astfel de program de slăbire, este nevoie de un consult medical și chiar de analize, recomandate de doctorii care fac parte din echipa italianului. Asta doar dacă vreți să dați jos mai mult de 3 kg.

Consultul este gratuit

”Consultul este gratuit, iar programul de slăbire propriu-zis, care este personalizat, costă între 150-600 de euro. Se poate lua legătura cu el pe pagina sa de Facebook: Gianluca Mech”, ne-a spus cei care fac parte din echipa lui.

nutri_3.jpg

gianluca mech, nutritionist, dieta, tisanoreica, salbit, vedete, patrizia paglieri
Gianluca Mech, împreună cu Patrizia Paglieri, care a slăbit 20 kg
Celebritățile tratate de italian

Dieta Tisanoreică, propusă de celebrul nutriționist a făcut ravagii printre marile vedete de la Hollywood, care au reușit să scape rapid de kilogramele în plus.

Vorbim despre Sharon Stone, Britney Spears, Katie Holmes, Ornella Muti, Valeria Marini, Alexandra Dinu, dar și despre fostul jurat de la Master Chef, Patrizia Paglieri.

Despre ea și Gianluca Mech există zvonuri că ar trăi împreună o frumoasă relație de iubire.

 

 

 

 

Loading...