Nu vrei să te desparți de cățelul tău iubit? Dai 5.000 de euro și îl faci medalion

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Animăluțul tău de companie a trecut în lumea celor drepți, dar îți vine greu să te desparți de el? Nu suporți înmormântările tradiționale? Cu ajutorul tehnologiei moderne, îl poți incinera și transforma într-un diamant!

Iubitorii de animale care vor să cinstească memoria patrupedelor și după trecerea lor în neființă, pot solicita ajutor la ”Raiul Animalelor”. Cimitirul pentru animle, deschis, culmea, în comuna Cățelu, la marginea Capitalei, vine în sprijinul stăpânilor îndurerați cu o gamă largă de servicii mortuare. Aici, vă puteți înmormânta animăluțul mult iubit în varianta clasică, în coșciug, cu piatră funerară la căpătăi, sau îl puteți incinera, păstrând astfel cenușa pentru eternitate.

Cei mai pretențioși pot opta însă pentru un serviciu ”de lux” oferit de cei de la Raiul Animalelor. Pentru 5.000 de euro, stăpânii își pot transforma cățelușul sau pisicuța într-un diamante pe care îl vor purta cu ei permanent.

”Procedeul este costisitor pentru că e multă muncă și durează luni de zile. Nu se face peste noapte. Noi lucrăm cu o firmă din Elveția, unde trimitem cantitatea necesară de cenușă, iar ei o prelucrează, transformând-o în diamante. Din ce în ce mai mulți stăpâni de patrupede optează pentru acest serviciu”, a explicat Laurențiu Negină, anteprenorul care a creat ”Raiul animalelor”.

E nevoie de multă cenușă pentru realizarea unui diamant, astfel că doar animăluțele mari pot ajunge să fie purtate la inelul sau în colierul de la gâtul stăpânilor. De păsări, desigur, nici nu se pune problema!

”Nașterea” unui diamante durează aproximativ șase luni și costă minimum 5.000 de euro. Merită, având în vedere că-i veșnic.

Acest procedeu s-a realizat pentru prima dată în America, însă a prins rapid și la români. În urmă cu câțiva ani, pisciuța Lizette, aparținând unei doamne din România, a fost primul animal de la noi care a ajuns bijuterie.

De-a lungul timpului, mai multe vedete autohtone și-au îngropat companionii la ”Raiul animalelor”. Printre acestea se numără Cornel Dinu, care și-a îngropat aici ambii caței, pe Nero și pe Prinți. Corina Chiriac îl are aici pe Jecky, Mirabela Dauer pe Dick și Bonzo, iar Ovidiu Komornik l-a adus pe Alex. Mitoșeru și-a îngropat de curând dragostea vieții lui, pe cățelul Tommy, iar Catrinel și răposatul Emil Hossu îl au pe Nucă. Printre ”personalitățile” canine se mai află îngropați cățelul erou Max - cel care a fost prin Afganistan și Irak, câinele pompier Snoopy  și câinele actor Puky. Până și măgarul de la Zoo care a plimbat la viața lui mii de copilași își are loc de veci în cimitirul de lângă Autostrada Soarelui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net