Nou protest în Piața Victoriei, față de restricțiile impuse recent pentru a preveni răspandirea COVID

Ultima actualizare:

    Mai multe persoane au protestat în Piața VictorieiFoto: Captură Video
Mai multe persoane au protestat în Piața VictorieiFoto: Captură Video

Zeci de persoane au protestat duminică, 8 noiembrie, în Piața Victoriei, împotriva noilor măsuri luate de Guvern pentru combaterea răspânidirii coronavirusului.

Peste o sută de persoane s-au adunat în Piața Victoriei din București pentru a protesta față de noile măsuri luate de Guvern pentru limitarea raspandiri virusului SARS-CoV-2, care ar urma să între în vigoare luni.

Zeci de persoane au protestat în Piața Victoriei împotriva noilor restricții impuse de Guvern

Unii dintre manifestanți sunt nemulțumiți de obligativitatea purtării măștii de protecție, iar alții vor că piețele agro-alimentare să rămână deschise. Guvernul a explicat însă că vor exista piețe volante organizate în cartiere, pentru a reduce riscul de îmbolnăvire în spațiile închise unde funcționează în prezent anumite piețe.Mobilizarea pentru manifestația din Piața Victoriei s-a făcut prin intermediul rețelelor sociale. Mai multe persoane s-au prezentat alături de copii și nu au respetcta măsurile de distanțare socială. Mulți dintre protestatari nu  au purtat masca de protecție, iar cei care au asupra lor o astfel de mască nu o poartă în așa fel încât să le acopere nasul și gura, așa cum este necesar. Ca la fiecare protest de acest gen, unii manifestanți au explicat că ei nu cred în existența virusului. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net