Noi detalii șocante în cazul crimei din Caracal! 21 de resturi de dinți umani în cenușa din butoi!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă a fost adus la locuința sa, unde anchetatorii caută noi dovezi Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu
Gheorghe Dincă a fost adus la locuința sa, unde anchetatorii caută noi dovezi Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Noi detalii șocante din ancheta crimei din Caracal ies la iveală! După ce oamenii legii au găsit în locuința suspectului mai multe oase și carne ce se presupune că ar fi de proveniență umană, indiciile găsite la fața locului duc tot mai vertiginos către concluzia la care a ajuns deja probabil toată lumea. Deși neagă acuzațiile și susține că nu le cunoaște pe victime, Gheorghe Dincă are în curtea și în locuința sa dovezi irefutabile care trimit către crimă.

Într-unul dintre butoaiele din curtea criminalului au fost găsite noi dovezi șocante. Într-un butoi metalic s-au descoperit „cenușă cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinți de proveniență umană”. Tot în cenușă s-au găst 3 inele și alte resturi de obiecte, potrivit libertatea.ro.

Cum a acționat criminalul. A sunat-o pe mama fetei să o „liniștească”

În referatul procurorilor, care va fi înaintat sâmbătă, 27 iulie, judecătorului de drepturi și libertăți, și care momentan nu e public, apar elemente noi față de cele știute pînă acum. Se confirmă faptul că joi, la două ore după ce Alexandra sunase la 112, mama acesteia a primit un telefon de la un bărbat. Mama a descris procurorilor convorbirea, în care bărbatul, care s-a prezentat drept „ginerele” ei, i-a spus că fata pleacă în străinătate cu el, la lucru, și că este în siguranță, cu scopul de a o face pe aceasta să nu mai apeleze la serviciile poliției în cazul dispariției fiicei ei.

Se presupune că cel care a sunat ar fi chiar suspectul Gheorghe Dincă. De asemenea, o altă dovadă care îl leagă pe acesta de crima fetei este descoperirea conform căreia Alexandra a sunat la 112 chiar de pe telefonul inculpatului, și avocatul acestuia confirmând informația.

„E un om al peșterii”

Din primele discuții cu suspectul Gheorghe Dincă, cei care l-au interogat îl definesc drept un „personaj limitat intelectual, aproape un om al peșterii”. În prezent, anchetatorii investighează din nou locuința acestuia pentru noi probe, iar presupusul asasin a fost adus și el la fața locului. Până în acest moment, în casa lui s-au găsit rămășițe de oase, carne ce se presupune a fi umană, dar și un cadavru carbonizat plus rămășițele de dinți.

Se presupune că inculpatul, care este bănuit de mai multe omoruri și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ar fi tranșat corpurile victimelor, după care le-ar fi dizolvat trupurile cu acid scos din baterii auto. Resturile și rămășițele le-ar fi ars în butoaiele din curte.

DIICOT a descoperit, de asemenea, că în timpul apelurilor telefonice la 112, trei la număr, Alexandra a descris nu doar gospodăria, dar și pe el în detalii, ca vârstă, statură, a spus până și că „are burtă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net