Nevasta lui Marian Godină, cu alpaca Pablo în autobuz

Ultima actualizare:
Un răsfăţat: Pablo
Un răsfăţat: Pablo

Episod inedit la Braşov! Georgiana, soţia agentului de poliţie Marian Godină, i-a surprins pe cei care folosesc mijloacele de transport în comun din Braşov. Ea a urcat în autobuz cu Pablo, animalul de companie al familiei. Imaginile au fost postate de cei doi soţi pe contul de Facebook al animăluţului, “Pablo the alpaca”.

Fotografiile cu alpaca, erbivorul crescut de familia Godină, au făcut deliciul internauţilor. Georgiana, soţia poliţistului Marian Godină, n-a ezitat să urce cu animalul de companie într-unul dintre noile autobuze care circulă în Braşov, marca Merini, la capătul de linie Pe Tocile.

Marian şi Georgiana Godină
Marian şi Georgiana Godină

Imaginile postate pe contul creat de soţii Godină special pentru animăluţ, “Pablo the alpaca”, au fost însoţite de un comentariu amuzant: “Mirosea puţin în autobuz, dar m-am obişnuit repede. Glumesc, desigur. Sunt o alpaca cu simţul umorului”. În mai puţin de 48 de ore, peste 30.000 de oameni au vizionat clipul pe Facebook, iar cei mai mulţi s-au amuzat de peripeţiile animalului, scrie brasovmetropolitan.ro.

Soţii Godină riscă să fie amendaţi, întrucât, potrivit regulamentului privind mijloacele de transport ale regiei de transport public din Braşov, este permis doar accesul câinilor.


    Marian şi Georgiana Godină
Marian şi Georgiana Godină

Articolul 64, pct (h) al regulamentului prevede că „introducerea şi transportul păsărilor sau animalelor vii, altele decât câinii, constituie contravenţie“. Potrivit aceluiaşi regulament, amenzile pentru încălcarea acestei prevederi sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei.Poliţistul Marian Godină, devenit cunoscut pentru povestirile sale relatate din timpul activităţilor sale desfăşurate în cadrul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Braşov, s-a transferat la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS), adică la „mascaţi“, la începutul lunii octombrie 2017. El a scris şi o carte cu succes la public, “Flash-uri din sens opus”.

Click! spune

Alpaca este un erbivor originar din Anzii Cordilieri (America de Sud), înrudit cu cămila. Animalul este domesticit şi crescut mai ales pentru lână. Datorită caracterului său blând, alpaca e folosit adesea ca animal de companie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net