Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, și soția sa vor deveni părinți! Alina Binder naște în noiembrie

Ultima actualizare:

    Nepotul regelui Mihai și soția sa, Alina, vor deveni părinți în noiembriefoto: arhivă personală
Nepotul regelui Mihai și soția sa, Alina, vor deveni părinți în noiembriefoto: arhivă personală

Chiar în 1 iunie, ziua în care sunt sărbătoriții toți copiii, fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai, a dat vestea că va avea un copil. Soția sa, Alina Binder, este însărcinată în al doilea trimestru și va aduce pe lume primul moștenitor al cuplului în luna noiembrie.

"Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu", a transmis, printr-un comunicat oficial, Nicolae Medforth-Mills.

În septembrie 2018, Nicolae și Alina s-au cununat religios
În septembrie 2018, Nicolae și Alina s-au cununat religios

Fostul principe Nicolae mai are o fetiță de patru ani

Iris are patru ani. Nicoleta Cîrjan, mama fetiței, a avut, în 2015, o relație scurtă cu fostul principe Nicolae
Iris are patru ani. Nicoleta Cîrjan, mama fetiței, a avut, în 2015, o relație scurtă cu fostul principe Nicolae

Fostul principe Nicolae mai are o fetiță în vâstă de patru ani, Iris Anna, în urma unei relații cu Nicoleta Cîrjan. Nicolae și-a recunoscut fetița abia anul trecut, în  27 mai 2019, după ce a făcut două teste de paternitate. Din acel moment, nepotul Regelui Mihai şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte. Acesta a făcut anunțul, la acea vreme, pe pagina lui de Facebook: ″În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei”, a punctat el.

Nicolae şi Nicoleta Cîrjan s-au cunoscut în 2015, când nepotul regelui Mihai a organizat un tur al României pe bicicletă pentru promovarea lecturii. Ar fi avut atunci o relaţie scurtă, din care a rezultat micuţa Iris. Cum fostul principe nu a recunoscut iniţial copilul, cei doi părinţi au fost implicaţi într-un scandal de proporţii, care l-a costat pe Nicolae locul în familia regală. Astfel, în 2016, fără prea multe explicaţii, Casa Regală a României anunţa că Nicolae este exclus din succesiunea la tron şi îşi pierde titlurile dinastice.

Fostul principe Nicolae și Alina Binder au făcut nunta în 2018

Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina, fericiți că vor avea un prim moștenitor
Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina, fericiți că vor avea un prim moștenitor

Cununia religioasă dintre principele Nicolae și Alina-Maria Binder a avut loc la Biserica Sfântul Ilie, în 30 septembrie, la Sinaia, iar un sobor de preoți împreună cu Înalt Prea-Sfințitul Calinic al Argeșului și Muscelului au săvârșit Sfânta Taină a Cununiei. Cei doi miri au ales Sinaia pentru că acest oraș este foarte aproape de familia regală. „Aici, noi ne simțim foarte bine, ca acasă. Familia mea a lăsat o amprentă asupra acestui oraș. Sunt legat de acest oraș, deoarece Carol I a venit și a construit aici Domeniul Regal Peleș-Pelișor, iar familia mea a ajutat la dezvoltarea orașului”, a spus, în urmă cu aproape doi ani, nepotul Regelui Mihai.

Mireasa a purtat o rochie albă, cu spatele gol, iar pe cap a avut o diademă discretă, cu motive florale, un detaliu care ne-a trimis cu gândul la o adevărată nuntă regală, chiar dacă nepotului Regelui Mihai îi fusese retras titlul de principe. 

Petrecerea s-a desfășurat la Casino Sinaia, în prezența a circa 300 de invitați din 13 țări. Din păcate, alături de Nicolae nu s-a aflat decât sora sa, Karina. Mama, Principesa Elena, și mătușa lui, Majestatea Sa Margareta, nu au răspuns invitației la nuntă.

Nicolae și Alina au avut două perechi de nași, respectiv Liviu Popescu, jurat la Masterchef şi proprietarul unui important lanţ de restaurante şi cluburi din Bucureşti şi din ţară, şi soţia lui Simona, dar şi Constantin Filitti și Alexandra Butculescu-Filitti.

Nicolae și Alina s-au cununat civil în Anglia

Nicolae și Alina s-au căsătorit civil în Anglia, în 2017, și religios în 30 septembrie 2018, în Sinaia
Nicolae și Alina s-au căsătorit civil în Anglia, în 2017, și religios în 30 septembrie 2018, în Sinaia

Dacă religios s-au căsătorit la Sinaia, cununia civilă a cuplului Nicolae-Alina a avut loc în 6 octombrie 2017, în Anglia, acolo unde locuiau. Fostul principe a povestit de ce au luat această decizie: "Viitorul pentru noi totdeauna a însemnat România. Am început să venim din ce în ce mai des aici. Dar ne doream să venim cu un alt statut, ca un cuplu căsătorit. Așa că am oficializat căsătoria și am făcut cununia civilă în Anglia, într-o ceremonie foarte intimă, în ziua de 6 octombrie anul trecut (2017-nr.r), alături de cei mai apropiați din familie: părinții și fratele Alinei, Mihai; sora mea, Karina, prietenii mei, prietenii Alinei și viitorii nași: Alexandra Butculescu-Filitti și Constantin Filitti", a povestit Nicolae după nunta de la Sinaia.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net