Nelu Tătaru, în contextul pandemiei de COVID: „Întreaga Europă se pregăteşte de valul trei, cred că nici noi nu o să scăpăm”

Ultima actualizare:

    Nelu TătaruFoto: Inquam Photos
Nelu TătaruFoto: Inquam Photos

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru afirmă că întreaga Europă se pregăteşte de al treilea val al pandemiei COVID-19 şi, în opnia sa, nici România nu va scăpa de acesta.

Nelu Tătaru, despre al treilea val al pandemiei de COVID

„Întreaga Europă se pregăteşte de valul trei, cred că nici noi nu o să scăpăm de acest val, dar depinde de noi cum trecem valul. Rămân aceleaşi restricţii, rămân aceleaşi precauţii, suntem într-un sezon în care avem un vaccin, am vaccinat grupa 1, suntem la grupa a doua populaţională, avem un personal medical care în proporţie de 90-95% s-a vaccinat, avem o scădere a infecţiilor în spitale la personal cu 87%, cred că privim altfel valul trei care se preconizează că va veni, dar din punct de vedere al precauţiilor, ar trebui să rămână aceleaşi", a declarat, miercuri seară, Nelu Tătaru, la B1 TV, potrivit news.ro.

El a amintit însă că unele activităţi au fost reluate. „Avem, în acest moment, în schimb, mai multe activităţi reluate, printre care şi şcoala, şi deci mobilitatea în toate aceste activităţi trebuie să fie un factor de care să avem mare grijă”, a adăugat Tătaru.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net