A murit și al doilea muncitor de la Petromidia, transferat în Germania. Bilanțul victimelor ajunge la 3

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un al doilea muncitor care a suferit arsuri în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia, şi care fusese transferat în Germania, a decedat.

”Din păcate, cu regret vă confirmăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare - transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susţinerea noastră merge către familia colegului decedat”, a anunţat compania duminică.
Marţi, 13 iulie, un alt muncitor rănit în explozia Rafinăriei Petromidia a murit în Germania, la acel moment moment compania anunţând că cel de-al doilea rănit de la Petromidia aflat în Germania este stabil şi răspunde la tratament.

Bilanţul victimelor a ajuns la trei

Un alt angajat al companiei a fost găsit decedat în urma incendiului. Este vorba despre Iulian Atanasiu, în vârstă de 33 de ani. O explozie urmată de un incendiu s-a petrecut, pe data de 2 iulie, la Rafinăria Petromidia. Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost răniţi. Doi dintre răniţi au suferit arsuri, fiind transportaţi la Bucureşti, iar după câteva zile au fost transferaţi la o clinică de specialitate din Germania.

Citește și:

Incendiul de la Petromidia. Filmul evenimentelor, momentul exploziei și reacția turiștilor aflați pe plajă

Soția tânărului mort la Petromidia: "Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan". Mesajul zguduitor

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul