A murit Emanuel Isopescu. Fostul realizator TV avea 75 de ani

Ultima actualizare:

    Emanuel Isopescu avea 75 de ani
Emanuel Isopescu avea 75 de ani

Fostul prezentator Emanuel Isopescu a decedat la vârsta de 75 de ani. Anunţul a fost făcut de fiica acestuia pe pagina personală de Facebook. ”Drepţii cu drepţii, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020 Tătucă, rămas bun”, a scris Ioana Isopescu.

Fost jurnalist de investigatii Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul carierei la majoritatea posturilor TV importante din România, retrăgându-se in activitate în 2010. Locuia retras în Tulcea unde avea o pensiune. Pe pagina de Facebook a acestuia au fost postate numeroase mesaje de condoleanţe. Printre aceştia, jurnalistul Emil Hossu-Longin, a transmis un mesaj despre cel care i-a fost mentor. „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl ştia oricine, în orice loc din România. M-a învăţat multe, mi-a dat încredere şi emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad şi tovarăş de tenis de masă. Rămas bun, Şefule, mulţumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin.

Emanuel Isopescu a suferit o operație în 2011

În luna iunie a acestui an, cunoscutul prezentator TV făcea un apel pe Facebook, pentru a găsi pe cineva care să-l îngrijească contracost, deoarece se deplasa cu mare greutate. ”Eu am crezut întotdeauna că FB este un for al schimburilor informaționale și al întrajutorării. Am ajuns la mâna voastră. Vârsta, bolile și propria-mi inconştienta m-au lăsat fără picioare”, scria Emanuel Isopescu.În 2011, Emanuel Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza într-o postare pe Facebook că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomiala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net