A murit Adrian Rădulescu, șeful Fermierilor din România și fost consilier al lui Băsescu

Ultima actualizare:

    Adrian Rădulescu a murit la numai 66 de anifoto: Mediafax
Adrian Rădulescu a murit la numai 66 de anifoto: Mediafax

Doliu în politică. Adrian Rădulescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu, a murit miercuri, la vârsta de 66 de ani.

Adrian Rădulescu a murit miercuri (19 mai), la spitalul Colțea, din București, iar din informațiile publicate de România TV cauza decesului ar fi „insuficienţă multiplă de organe”. Adrian Rădulescu avea doar 66 de ani și fusese internat la spital marți, după ce i s-a făcut rău la birou.

Adrian Rădulescu era președintele Asociației Fermierilor din România și a făcut parte și din echipa de consilieri a președintelui Traian Băsescu, pe probleme de agricultură. Adrian Rădulescu a fost unul dintre membrii activi ai Partidului Mișcarea Populară. În 2007, a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș, în Guvernul Călin Popescu Tăriceanu. “Adrian Rădulescu, prietenul meu, ai plecat prea repede. Drum lin și Dumnezeu să te odihnească în pace. Respectuoase condoleanțe familiei”, a scris pe Facebook Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe.

Adrian Rădulescu, afaceri importante în agricultură

Adrian Rădulescu a moderat, între 2001 și 2007, celebra emisiune “Viața satului” (TVR 1) și deținea afaceri importante în agricultură. Era proprietarul a 4 ferme de porci, ultramoderne, dar avea și un abator în Valea Dragului, Giurgiu. Potrivit Agrointel.ro, Adrian Rădulescu făcuse și investiții în viticultură, deținând în proprietate 70 de hectare de vie tânără, în care a investit 1 milion de euro, dar și o cramă de 3 milioane de euro cu capacitatea de 1 milion de litri, unde îmbuteliază doar vinuri DOC sub marca proprie: ”Domeniile Dealu Mare Urlați”.

Citește și:

Care a fost marea avere a fermierului Adrian Rădulescu: Veţi ajunge acolo când n-o să mai fiu euFostul consilier prezidenţial, Adrian Rădulescu, vrea la şefia PMP. Cine sunt potenţialii adversari

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net