Monstrul care a ucis şi fiert un copil, 14 ani la puşcărie

Ultima actualizare:

    Italianul ucigaş, alături  de concubine sa,  Otvos Tunde, mama  copilului ucis
Italianul ucigaş, alături de concubine sa, Otvos Tunde, mama copilului ucis

A ucis cu sânge rece un băieţel de patru ani, apoi l-a fiert în sodă caustică. Totul, sub privirile concubinei sale, mama copilului. Italianul Antonio Zaccana, a cărui crimă a îngrozit judeţul Sibiu, a fost condamnat la 14 ani de închisoare.

Antonio Zaccana (44 de ani) a fost trimis în judecată de procurorii sibieni în vara anului trecut, când au finalizat de pus cap la cap indiciile crimei pe care bărbatul cu cetăţenie italiană a săvârşit-o în cursul anului 2013. Crima a avut loc în satul Zlagna (comuna Bârghiş), din judeţul Sibiu. “Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 13 ani de închisoare, la care se adaugă un spor de un an de închisoare”, se arată în minuta sentinţei, scrie adevarul.ro. Sentinţa nu este definitivă. Zaccana se află, în acest moment, în arest în penitenciarul Aiud.

simeon stalpnicul png

Copilul de patru ani ucis de Antonio Zaccana era al concubinei sale, Otvos Tunde. Potrivit vecinilor, copilul locuia când la bunici, când la orfelinat, astfel că absenţa acestuia nu a fost văzută drept un lucru neobişnuit. Procurorii au fost sesizaţi despre crimă abia anul trecut, după denunţul făcut de mamă, care tocmai fusese bătută crunt de concubinul ei. 

simeon stalpnicul png

Detaliile crimei, descrisă de procurorii sibieni, sunt de-a dreptul şocante. Italianul a fost enervat la culme de băieţelul care începuse să plângă, aşa că s-a năpustit asupra lui cu pumnii. “I-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului. Minorului i s-a făcut rău, a vomat, în scurt timp s-a învineţit şi a decedat”, se arată într-un comunicat emis de procurorii sibieni imediat după reţinerea lui Antonio Zaccana. Potrivit comunicatului, italianul a săpat apoi o groapă chiar în curtea locuinţei sale, unde a ascuns corpul micuţului, după care a plecat în Târgu Mureş, de unde a cumpărat sodă caustică. S-a întors acasă, a dezgropat cadavrul, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi, timp de mai multe ore, a fiert corpul copilului până s-a transformat într-un lichid gelatinos. “Pentru a-şi şterge orice urmă a faptei, inculpatul s-a deplasat cu autoturismul proprietate pe malurile râurilor Târnava Mare şi Mureş unde a aruncat atât cazanul, cât şi lichidul gelatinos reprezentând corpul minorului decedat”, mai arătau procurorii sibieni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net