Monica Pop, în lupta cu cancerul: "Acum plătesc ce n-am făcut cum trebuie!"

monica_pop.jpg

monica pop cancer colon marturisiri
Monica Pop a aflat că suferă de cancer la colon în urma unor dureri acute de stomac
foto: arhiva personală

Duce o luptă grea, dar nu se plânge! Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți oftalmologi din România, a făcut mărturisiri dureroase despre perioada în care a aflat diagnosticul crunt pus de medici şi încerca să găsească explicaţii. Invitata Florentinei Fântânari la "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Monica Pop suferă de cancer la colon, iar în vara anulul trecut a fost supusă unei noi operaţii după ce boala a recidivat.

Sâmbătă, de la ora 13:00, la Antena Stars, Florentina Fântânaru trece “dincolo de aparenţe”, într-un interviu emoţionant despre miracol, suferinţă, curaj, despre viaţă şi moarte, cu o femeie cu un destin ca în filme, doamna prof. dr. Monica Pop. Renumitul doctor va găsi puterea să povestească despre momentul în care şi-a revăzut întreaga viaţă, în încercarea de a găsi un factor declanşator al bolii sale.

“Îmi făceam altfel de reproşuri, mă gândeam dacă am păcate. Mi-am luat viaţa de la început, să văd câte prostii am făcut faţă de bunica. Saraca de ea, îi era ruşine să iasă pe stradă de câte prostii făceam. Am luat bătaie în fiecare zi, de la 7 la 12 ani, pe merit. A venit apoi şcoala, am mai făcut prostii, ca tot omul, la facultate şi mai multe, ca orice fel de tânără, am mai păşit şi pe lângă drum. Nu tare, dar mă gândeam «acum plătesc ce n-am făcut cum trebuie»” mărturiseşte Monica Pop.

Drama Monicăi Pop a început în urmă cu patru ani, când medicul a acuzat dureri de stomac. A urmat o peritonită care a condus către depistarea unor probleme mult mai grave. Împinsă de la spate de prietena ei, actrița Carmen Tănase, Monica Pop a continuat investigațiile. Abia după o lună s-a descoperit o stenoză digestivă și de aici reala problemă pentru care medicul a urmat tratament cu citostatice. 

Loading...

Citește și

  • monica pop oftalmolog medic spital

    Deşi s-a întrebat tot timpul de când a aflat că este bolnavă de ce a ajuns în această situaţie, Monoca Pop nu a abandonat lupta cu boala. Celebrul medic oftalmolog a fost diagnosticat cu cancer de colon, pe care spune că l-a învins după trei ani şi în urma unor operaţii repetate şi tratament cu citostatice. Specialista a vorbit despre motivele care au adus-o în postura unui pacient oncologic.

  • monica pop cancer colon operatie boala a recidivat

    În postul Paştelui, Monica Pop a primit o veste cumplită. Celebrul medic oftalmolog se luptă din nou cu o boală necruţătoare. În urmă cu trei ani a fost diagnosticată cu cancer de colon, însă din păcate nu a scăpat de probleme. Cancerul a recidivat.

  • monica pop tribunal proces adriana bahmuteanu

    A fost un an teribil de greu pentru celebrul medic oftalmolog Monica Pop. A aflat că boala ei a recidivat, a trecut printr-o operaţie şi un tratament chinuitor, iar de Crăciun i-a fost spartă casa. Despre toate aceste necazuri, specialista s-a plâns apropiaţilor pe contul ei de socializare.

  • Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, cel mai vechi şef de unitate sanitară din oraş, este acuzată de conflict de interese şi este acum la mâna procurorilor.