Monica Pop e devastată! Cancerul a recidivat

Ultima actualizare:

    Monica Pop trece prin clipe cumplitefoto: arhiva personală
Monica Pop trece prin clipe cumplitefoto: arhiva personală

În postul Paştelui, Monica Pop a primit o veste cumplită. Celebrul medic oftalmolog se luptă din nou cu o boală necruţătoare. În urmă cu trei ani a fost diagnosticată cu cancer de colon, însă din păcate nu a scăpat de probleme. Cancerul a recidivat.

Monica Pop are mari probleme de sănătate pe care nu le-a mărturisit până acum decât apropiaţilor ei. Celebrul medic oftalmolog nu tratează doar ea pacienţi, ci acum are şi ea nevoie de îngrijiri medicale pentru o problemă de sănătate extrem de serioasă. În urmă cu trei ani, a fost diagnosticată cu cancer la colon. După două operații și chinurile de după, a aflat că a reuşit să învingă boala. Însă din păcate cancerul a recidivat. Acum două săptămâni, Monica Pop a aflat că nu a scăpat de boală. Medicul şi-a deschis sufletul la emisiunea ”Dreptul la fericire”, de la Happy Channel: “Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu știu că am făcut tot ce trebuia să fac și totuși boala a recidivat… Ajungi să te întrebi: cât bine am făcut eu în viață mea, de ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în viețile noastre”, a mărturisit Monica Pop.

Carmen Tănase a convins-o să se ducă la doctor

Monica Pop nu s-a gândit că problema ei ar putea fi atât gravă. Ea a povestit cum timp trei ani a fost ferm convinsă că durerile care o jenau erau doar efectul unui colon iritabil. Neglijând să meargă la medicul specialist, prietena ei, Carmen Tănase, a intervenit insistent: “Tu te pricepi la ochi, du-te la un medic specialist și vezi ce ai!”, i-a spus actriţa. 

Actriţa Carmen Tănase i-a fost alături în celemai grele momente Monicăi Pop
Actriţa Carmen Tănase i-a fost alături în celemai grele momente Monicăi Pop

Monica Pop a mărturisit că a aflat destul de târziu diagnosticul care a devastat-o. “Eram ca peretele, nu voiam să aud nimic. La un moment dat, însă, mi s-a declanșat o peritonită, cu dureri cumplite. Și m-am dus să mă operez de urgență. Culmea e că atunci nu s-a văzut nimic dubios. Abia la un alt control, după o lună de zile, s-a descoperit o stenoză digestivă și de aici mai departe, s-a văzut că era mai mult decât atat… A fost o neglijență din partea mea să nu mă duc la medic, dar mi-am spus că pe toată lumea mai doare burta din când în când”, a completat Monica Pop. Medicul oftalmolog a făcut declaraţii şocante la emisiuea prezentată de Nuami Dinescu, show care se difuzează în fiecare zi, de luni pâna joi, de la ora 20.00, la Happy Channel. Mărturisile complete ale celebrului oftalmolog pot fi urmărite miercuri, 13 aprilie, de la ora 20.00. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net