Miting PSD la Galați. Sunt așteptați 30.000 de oameni

Ultima actualizare:

    La Galați sunt așteptați 30.000 de simpatizanți PSDFoto: captură Pro Tv
La Galați sunt așteptați 30.000 de simpatizanți PSDFoto: captură Pro Tv

Sâmbătă, 11 mai, PSD a organizat un miting de amploare la Galați, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. La manifestația la care participă și Liviu Dragnea sunt aștepați 30.000 de oameni.

Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime. Alături de el au fost Dan Nica, liderul PSD Galați, Lia Olguța Vasilescu, Carmen Avram și Rovana Plumb. Pe scenă a apărut premierul Viorica Dăncilă, alături de candidaţii partidului la europarlamentare.

Pentru că primarii gălățeni nu ar fi reușit să strângă destui oameni, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a trimis și el un autocar cu simpatizanți, notează HotNews.

La miting sunt așteptați 30.000 de oameni
La miting sunt așteptați 30.000 de oameni

Are loc și o contramanifestație

În același timp, s-a anunțat și o contramanifestație .”O să fie ca la Iaşi. Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim şi noi acolo. Ar fi chiar păcat să să îi lăsăm singuri. O să ne spunem durerea, o să ne vărsăm năduful, o să strigăm şi o să dovedim că Galaţiul nu e moşia hoţilor PSD-işti. Nu incităm la scandal, dar nu putem sta cu mâinile în sân. Hoții nu sunt bineveniți la noi în oraș. O să fie ca la Iași!”, potrivit mesajului publicat pe pagina de Facebook a evenimentului.

În încercarea de a evita incidentele care au avut loc la Iaşi, oficialii Jandarmeriei le-au cerut participanţilor să evite conflictele de orice natură şi să aibă un comportament civilizat. "În contextul desfăşurării pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galaţi, sâmbătă, 11 mai, în intervalul orar 8,00 - 14,00 a unei adunări publice declarate şi avizate de către primăria municipiului Galaţi, Jandarmeria Galaţi invită cetăţenii care participă la această manifestaţie, cât şi ceilalţi cetăţeni să adopte o atitudine cooperantă, un comportament civilizat, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să aibă un dialog permanent cu forţele de ordine aflate în dispozitiv", precizează reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net