Misterul continuă în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Ce a transmis soțul prin avocat

Ultima actualizare:

    Cei doi soți au petrecut separat în ziua accidentului
Cei doi soți au petrecut separat în ziua accidentului

Apar noi date în acheta privind accidentul casnic suferit de mezzosoprana Maria Macsim Nicioară. Soțul ei, pianistul Codrin Nicioară, este audiat ca martor în dosarul deschis in rem pentru tentativă de omor, după ce solista a ajuns la spital cu traume multiple, la opt ore după ce ar fi căzut pe scări. Artistul și-a angajat un avocat și transmite prin acesta că a ingrijit-o pe soție toată noaptea.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se află în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii sunt în continuare rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire, scrie Bzi.ro. În același timp, anchetatorii încearcă să descopere cum s-a produs accidentul care a bagat-o în comă pe artistă și dacă nu cumva este vorba despre o infracțiune la mijloc.

Accidentul Mariei Macsim Nicoară a ridicat semne de întrebare anchetatorilor încă de la început, din acest motiv mai multe persoane, inclusiv soțul și soacra artistei au fost audiați în dosar. Până acum nimeni nu este pus sub învinuire.

Codrin Nicoară transmite acum tot ce are de spus prin filtrul avocatului său, Andrei Hoga. Acesta susține că soțul mezzosopranei este foarte afectat de cele întâmplate. Codrin Nicoară ar fi declarat în fața anchetatorilor că, sâmbătă, în ziua în care s-a produs accidentul casnic, el s-a întâlnit cu un amic, iar soția sa a plecat la părinți. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că Maria Macsim Nicoară s-ar fi întors acasă spre seară, unde s-ar fi întâlnit cu soțul ei. Ar fi discutat, iar din spusele lui Codrin Nicoară, aceasta părea chiar „binedispusă”.

Filmul accidentului mezosopranei

Avocatul lui Codrin Nicoară povestește că după ce soții au schimbat câteva cuvinte, clientul său a mers la culcare, undeva în jurul orei 21:00. Ulterior a auzit un zgomot și și-a găsit soția pe jos, după ce ar fi căzut pe scările interioare. Asta s-ar fi întâmplat în jurul orei 23:00. Găsindu-și soția căzută și observând urme de vomă la capătul scărilor, Codrin Nicoară ar fi așezat-o pe un pat și i-a purtat de grijă până spre dimineață.

„Domnul Nicoară a ajutat-o să se așeze pe pat. Acolo a mai vomitat, din câte am înțeles, de căteva ori”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Nicoară, conform BZI.

De ce și-a sunat Codrin Nicoară mama în loc să sune la 112

Conform avocatului, mezzosoprana i-ar fi spus soțului de mai multe ori că se simte rău. Codrin Nicoară ar fi supravegheat-o, iar spre dimineață și-a sunat mama, care este medic, pentru a-și da o părere. Când soacra mezzosopranei a ajuns în vila din Aroneanu, starea de sănătate a Mariei Macsim Nicoară era critică. Atunci a sunat la 112 și a cerut ajutor. Codrin Nicoară ar fi precizat că nu și-a dat seama de gravitatea situației, de aceea nu a sunat după ajutor mai repede. El a crezut că soția sa nu s-a lovit prea tare în urma căzăturii și a crezut că se simte rău din cauză că a consumat alcool.

Codrin Nicoară, mesaje pe Facebook

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, aflată în comă după ce ar fi căzut pe scări în casa sa din județul Iași, a scris mai multe mesaje pe Facebook după incident.

În primul mesaj, postat chiar în ziua în care solista a ajuns la spital, soțul acesteia a mulțumit pentru mesajele de susținere primite.

“Familia multumeste tuturor pentru mesajele de sustinere si incurajare precum si pt rugaciunile voastre !! Sa dea Bunul Dumnezeu sa si revina alaturi de cei dragi !!!”, a scris pianistul.

O zi mai târziu, pe 12 mai, soțul mezzosopranei a revenit cu un nou mesaj, în care mulțumește echipei de medici de la secția de neurochirurgie a spitalului din Iași.

Maria Codrin Nicoară a ajuns la spital abia duminică dimineață, 10 aprilie, la mai bine de opt ore de la accident. Avea multiple traumatisme, iar medicii au băgat-o direct în sala de operații. Starea ei este însă gravă.

Citește și: 

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a zăcut opt ore în agonie. Soțul: ”Ori s-a dezechilibrat, ori i s-a făcut rău”

A încercat să-şi ia viaţa şi cu somnifere!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net