Misterioasa viață a prințesei Karina, a doua succesoare la tronul României

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă fostul principe Nicolae a împărțit România în două după ce a fost exclus din linia de succesiune, despre sora lui mai mică nu se știe mai nimic. Asta deși rolul ei în casa Regală poate deveni extrem de important.

Prezențele publice ale prințesei Elisabeta Karina Medforth-Mills (27 de ai) se pot număra pe degete. Spre deosebire de fratele ei mult mai vocal, care a ajuns în atenția publică vrând-nevrând cu cancanurile din viața privată, ea a stat mereu în umbra memei sale, principesa Elena (cea de-a doua fiică a Regelui Mihai). Prinșesa locuiește alături de părnții săi a Londra, iar România o știe mai mult din povești, pentru că pe-aici a călcat de prea puține ori. Cu toate astea, ea a devenit a doua succesoare la tronul României, după ce fratele ei a fost dezmoștenit.  Ce nu se știe despre prințesa Karina, însă era previzibil, este faptul că nu știe limba română. 

Prințesa s-a născut în 1989, din căsătoria Principesei Elena cu Robin Medforth-Mills, profesor  la Universitatea Durham și fost oficial la ONU. Medforth Mills a murit în 2002, Principesa Elena fiind acum recăsătorită.

Elisabeta-Karina de Roumanie Medforth-Mills a vizitat Romania de câteva ori, mai ales în perioada în care fratele ei mai mare se afla în țară. Nașa ei de botez este regretata scriitoare britanică Catherine Cookson. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net