Mireasa de la nunta cu 350 de invitați din Oradea, confirmată cu COVID. A fost deschisă anchetă epidemiologică

Ultima actualizare:

    Mireasa fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, confirmată cu COVID-19Foto: Bihoreanul
Mireasa fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, confirmată cu COVID-19Foto: Bihoreanul

După ce au primit amenda maximă stipulată în lege pentru nerespectarea măsurilor impuse în această perioadă, după ce au organizat o nuntă cu peste 300 de invitați, nuntașii din Oradea au întâmpinat acum o și mai gravă problemă.

Mireasa de la nunta cu aproximativ 350 de invitați, care a avut loc sâmbătă, 10 octombrie, la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, relatează presa locală.

Potrivit ebihoreanul.ro, starea de sănătate a miresei, care este nora fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, este una bună, aceasta aflându-se în prezent în carantină la domiciliu.

Mireasa de la nunta oprită de Poliție, confirmată cu coronavirus

Tânăra a aflat că este infectată cu SARS- COV 2 când s-a testat pentru a pleca în luna de miere, scrie site-ul G4Media.ro, care citează surse oficiale. Rezultatul mirelui a fost negativ, conform sursei menționate.Direcția de Sănătate Publică Bihor a declanșat ancheta epidemiologică în acest sens, urmând ca toate persoanele care au participat la nunta oprită de polițiști să fie plasate în izolare.

„Potrivit procedurii, toate persoanele vor primi la domiciliu decizia prin care sunt obligate să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile. În ziua a 8-a, au posibilitatea să se testeze şi, dacă rezultatul este negativ, din ziua 9 vor putea ieşi din carantină”, a explicat şefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, Daniela Rahotă, potrivit publicației anterior menționate.

De asemenea, nuntașii s-au ales și cu deschiderea unui dosar penal pentru acuzații de zădărnicirea combaterii bolilor, conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net