Mircea Badea renunţă la pupitrul "În gura presei"? «Nu mai are niciun rost»

Ultima actualizare:

    Mircea Badea se gândeşte să renunţe la pupitul emisiunii "În gura presei"Foto: Captură video
Mircea Badea se gândeşte să renunţe la pupitul emisiunii "În gura presei"Foto: Captură video

Mircea Badea a făcut o afirmaţie care i-a neliniştit profund pe cei care îi urmăresc emisiunea.În cadrul ediţiei din 15 februarie, Mircea a mărturisit sincer telespectatorilor că este posibil ca emisiunea "În gura presei" să nu mai fie difuzată. El a adăugat că de 14 ani se află la pupitrul de la care comentează evenimentele politice şi că se simte ca într-un război.

Înainte de a intra în emisie, Mircea a scris pe pagina  personală de Facebook un mesaj din care reiese că se gândeşte din ce în ce mai serios să renunţe la emisiunea care l-a consacrat. „E momentul să iau nişte decizii personale şi să mă ţin de ele. Până la urmă, cei care stau pe canapea şi se uită la mine aşteptând să livrez nu riscă nimic. Eu însă, şi cei apropiaţi de mine ne luptăm cu nişte descreieraţi extrem de periculoşi", au fost cuvintele sale. La scurt timp, a început emisiunea, iar Mircea a abordat subiectul despre care a scris pe Facebook, îngrijorându-şi admiratorii.

„Sunt într-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despărţire între noi, din multe puncte de vedere. N-aş mai vrea ca cineva, după această emisiune, să se mai aştepte că se va întâmpla în această emisiune ce s-a întâmplat până acum. Facem 14 ani. Nu se poate să fii 14 ani în război. Niciun război nu durează 14 ani. De 14 ani, de la această măsuţă, sunt în război. Îmi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitură cu privire la această emisiune. Mi se pare cinstit să vă spun. Vă mulţumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred că va urma ce aţi văzut deja. Nu mai are niciun rost", a declarat Mircea Badea.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net