Mircea Badea împlinește 46 de ani chiar de Dragobete. Preferă aniversările discrete

Ultima actualizare:

    Mircea Badea împlinește vârsta de 46 de ani pe 24 februarie, chiar de DragobeteFOTO: Facebook
Mircea Badea împlinește vârsta de 46 de ani pe 24 februarie, chiar de DragobeteFOTO: Facebook

Mircea Badea împlinește vârsta de 46 de ani pe 24 februarie, chiar de Dragobete. Însă, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, preferă aniversările discrete, cu prietenii și familia.

Mircea Badea împlinește vârsta de 46 de ani pe 24 februarie, chiar de Dragobete. Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, a devenit foarte popular în cuplu cu Teo Trandafir și după ce a demonstrat în direct că poate să facă sfoara pe două scaune.

Sunt aproape 16 ani de când Mircea Badea realizează emisiunea ”În gura presei” la Antena 3, doar el și o măsuță.

Lui Mircea Badea îi plac aniversările discrete, cu familia și prietenii.

Mircea Badea are o carieră în media de 25 de ani. A debutat în media în 1993, la Radio Total”, după ce a absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti. Știe toată lumea despre șpagatul pe două scaune, dar realitatea este că este un sportiv cu adevărat. De aceea, am fost surprinși să aflăm de la surse apropiate că Mircea Badea citește foarte mult, mai ales poezii. ”Acum, citește poezii ale lui Nichita Stănescu și ale lui Marin Sorescu. Nu le citește, de fapt, le devoră. Termină o carte în câteva ore sau cel mult o zi. Și băiețelul lui, Vlăduț, care citește de la 3 ani, este la fel: spune că a citit o pagină în câteva zeci de secunde. Dacă îl întrebi ce a citit, știe să răspundă. Cred că are memorie fotografică. Și sora lui Mircea, Naty, este la fel. A scris două cărți de poezii și un roman, pe telefon. Cărțile s-au vândur ca pâinea caldă”, ne-a spus un apropiat.

Puțini știu că celebrul slogan ”Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul” pe care Mircea Badea îl spunea la sfârșitul emisiunii nu este invenția lui. A fost inventat de sora sa Naty Badea, special pentru emisiunea fratelui ei.

Sora lui Mircea Badea, Naty, a scris două volume de poezie care s-au vândut ca pâinea caldă
Sora lui Mircea Badea, Naty, a scris două volume de poezie care s-au vândut ca pâinea caldă

Naty Badea este profesoară de limba italiană și producător tv. Sora lui Mircea Badea a scris două volume de poezie care s-au vândut ca pâinea caldă, iar fetița ei, celebra Rontzi, este olimpică la Română.

Mircea Badea se iubește cu Carmen Brumă

Mircea Badea are o relație cu frumoasa Carmen Brumă. Vlad, băiatul lor, va împlini 6 ani, pe 14 mai. 

Încă de când era în burtica mamei, Vlăduț a fost celebru. Tatăl lui, Mircea Badea a anunțat în emisiunea pe care o realizează (”În gura presei”, la Antena 3) că urmează să aibă un băiețel. Telespectatorii au început să îi sugereze sute de nume pentru bebeluș, iar Mircea Badea a decis să-l numească provizoriu ”Vasilică 2014”. Culmea este că Vladuț s-a născut chiar într-o zi de 14, în luna mai, anul 2014.

Citește și:

Băiețelul lui Mircea Badea știe să citească de la 3 ani

Mircea Badea împlinește vârsta de 45 de ani. Poze de colecție

image
image
image
image
image
image
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net