Miracol! De aici a scăpat o fetiţă doar cu răni uşoare

Ultima actualizare:

    Copila începe să  alerge când vede  un vehicul care  venea pe contrasens
Copila începe să alerge când vede un vehicul care venea pe contrasens

Camerele de supraveghere situate în apropierea şcolii din Mărăcineni (Buzău) au surprins imagini şocante. O elevă care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, a fost lovită de un şofer începător, care a intrat cu maşina pe contrasens. După impact, copila a fost aruncată, de pe capotă, într-un gard viu, iar maşina a ajuns pe trotuarul de pe partea şcolii.

Scene de coşmar, ieri dimineaţă, în localitatea buzoiană Mărăcineni! La câteva secunde după ce a coborât din maşina părinţilor, o fetiţă care traversa strada pe zebră a fost izbită de un autoturism care se angajase în depăşirea unor maşini oprite la trecerea de pietoni. La volan se afla un şofer începător, iar evenimentul rutier putea avea urmări şi mai grave, întrucât autoturismul a ajuns, cu viteză, pe trotuarul de pe partea cu şcoala. Din fericire, nici un elev nu se afla pe trotuar în momentul accidentului, care a fost surprins de camerele de supraveghere.În imagini se vede cum micuţa aşteaptă ca maşinile să oprească la trecerea de pietoni, după care începe traversarea străzii. Eleva observă că un autoturism se apropie cu viteză şi o rupe la fugă, scrie adevarul.ro. Decizia ei o împinge însă chiar în faţa şoferului, care se angajase în depăşirea maşinilor oprite la trecerea de pietoni.

Eleva a fost luată pe capotă şi apoi trântită, spre norocul ei, peste un gard viu, iar autoturismul a ajuns pe trotuarul din faţa şcolii. Şoferul şi alţi doi tineri au coborât din autoturism, au luat fetiţa şi au mutat-o lângă gardul şcolii. Între timp, au sosit echipajele de poliţie şi ambulanţa. Şoferul vinovat e un localnic în vârstă de 18 ani, care obţinuse permisul de conducere în urmă cu trei luni. ”Am lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni. Nu am văzut-o şi am luat-o pe capotă. A apărut dintre nişte maşini aflate în faţa mea şi am încercat să evit”, a declarat conducătorul auto.  


    Impact  puternic: eleva  e aruncată  de pe capotă
Impact puternic: eleva e aruncată de pe capotă

Copila accidentată este elevă în clasa a patra la Şcoala din Mărăcineni. Oamenii din zonă spun că nu de puţine ori sunt probleme pe acea porţiune de drum.   Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cu traumatisme minore. Potrivit medicilor, copila de 11 ani este stabilă hemodinamic şi este conştientă. Ea va mai rămâne internată pentru investigaţii medicale amănunţite.


    Maşina ajunge  pe trotuar, iar  puştoaica – peste  gardul viu
Maşina ajunge pe trotuar, iar puştoaica – peste gardul viu

Vezi video pe adevarul.ro. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net