Ministrul Mediului a testat Dacia Spring, noul model 100% electric: "A fost o experienţă interesantă"

dacia-spring.jpg

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a testat joi Dacia Spring
foto: Facebook

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a testat joi Dacia Spring, noul model 100% electric al producătorului national. A spus că a fost o experienţă interesantă şi că a rămas plăcut impresionat.

”Chiar dacă Vinerea Verde este abia mâine, ministrul Tánczos Barna, a renunţat şi astăzi la maşina cu motor termic pentru a veni la serviciu. Demnitarul a testat, în această dimineaţă Dacia Spring, noul model 100% electric al brandului auto national”, a transmis, joi, MInisterul Mediului.

Ministrul a apreciat experienţa trăită cu Dacia Spring

”A fost o experienţă interesantă şi am rămas plăcut impresionat. Modelul electric al celor de la Dacia oferă exact ceea ce promite, este o maşină ideală pentru transportul urban sau naveta pe distanţe medii şi, cel mai important, este un model cu emisii zero. Mă bucur că, în sfârşit, un mare producător auto oferă un model 100% electric la un preţ accesibil cât mai multor clienţi. Şi sper ca acest element, coroborat cu ecotichetul pe care îl oferim prin Programul Rabla Plus, care reduce, practic, la jumătate preţul maşinii, să pornească cu adevărat revoluţia maşinilor electrice în România şi să scoatem astfel poluarea din oraşe”, a declarat ministrul Barna Tánczos.

Cât costă Dacia Spring

Dacia a deschis lista comenzilor pentru Spring, primul automobil electric al mărcii româneşti, în data de 20 martie, iar livrările către persoane fizice vor fi realizate începând cu luna septembrie a acestui an. Versiunea ce va putea fi comandată este Comfort Plus, cu un preţ de 18.100 de euro cu TVA. Dacă maşina este achiziţionată prin programul Rabla Plus, atunci aceasta va putea fi cumparătă cu 9.050 euro – programul acoperă până la 10.000 de euro sau cel mult 50% din valoarea maşinii.

Citește și:

Dacia Spring, record absolut la vânzări! În patru ore s-au rezervat 1500 de mașini

Dacia Spring. Când încep precomenzile și când ai putea intra în posesia mașinii

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1