Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, se ceartă ca la ușa cortului pe Facebook

eugen_teodorovici_35794200.jpg

proiect formular unic, D112, model formular unic, dezbatere publica D112, venituri activitati independente, impozit activitati independente, contributii sociale
Eugen Teodorovici s-a certat cu prietenii virtuali pe pagina personală de Facebook

Ministrul Finanțelor se ceartă ca la ușa cortului pe pagina personală de Facebook cu toți cei care îi comentează la postări. După ce a fost luat la țintă de liderul PSD Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici s-a răzbunat pe prietenii lui virtuali. Comentatorii l-au luat și ei tare, iar replicile ministrului nu au fost deloc elegante.

Ministrul Finanțelor nu prea are timp să respire. Eugen Teodorovici a fost luat la rost săptămâna trecută de Liviu Dragnea pentru datoria pe care Fiscul o are de recuperat de la președintele Klaus Iohannis pentru vila pierdută de acesta în instanță, iar recent s-a pus pe răspuns interpelărilor d epe pagina personală de Facebook.

Dacă atunci când i-a răspuns lui Dragnea, Teodorovici a fost ironic, dar elegant, cu prietenii virtuali și-a cam pierdut cumpătul. A ieșit o ceartă ca la ușa cortului.

Ministrul Finanțelor i-a spus unui comentator că el crede că părinții acestuia l-au „făcut la nevoie și sigur le-a părut rău”. „Sincer, cu fața asta de... nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din...”, a adăugat el.

 

Acuzat că nu și-ar fi luat pe merit diplomele postuniversitare, ministrul Finanțelor a susținut că este „cel puțin la fel de integru” ca „toți oamenii de bine” și a adus ca argument faptul că nu are „nicio datorie la stat” și nu a obținut „vreo diplomă în mod nejustificat”. 


Cu toate acestea, la începutul acestui an, Academia Națională de Informații a SRI i-a anulat diploma obținută în urma unui curs postuniversitar, după ce Eugen Teodorovici s-a „autodenunțat” în direct în timpul unei emisiuni, afirmând că a primit ocumentul deși nu a dat pe la cursuri. 
loading...
Loading...

Citește și