Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, se ceartă ca la ușa cortului pe Facebook

eugen_teodorovici_35794200.jpg

Eurgen Teodorovici, in timpul unei conferinte de presa, Depunerea declaratiei 600 la ANAF se face in fiecare an
Declaratia 600. Declaratia unica a lui Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor se ceartă ca la ușa cortului pe pagina personală de Facebook cu toți cei care îi comentează la postări. După ce a fost luat la țintă de liderul PSD Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici s-a răzbunat pe prietenii lui virtuali. Comentatorii l-au luat și ei tare, iar replicile ministrului nu au fost deloc elegante.

Ministrul Finanțelor nu prea are timp să respire. Eugen Teodorovici a fost luat la rost săptămâna trecută de Liviu Dragnea pentru datoria pe care Fiscul o are de recuperat de la președintele Klaus Iohannis pentru vila pierdută de acesta în instanță, iar recent s-a pus pe răspuns interpelărilor d epe pagina personală de Facebook.

Dacă atunci când i-a răspuns lui Dragnea, Teodorovici a fost ironic, dar elegant, cu prietenii virtuali și-a cam pierdut cumpătul. A ieșit o ceartă ca la ușa cortului.

Ministrul Finanțelor i-a spus unui comentator că el crede că părinții acestuia l-au „făcut la nevoie și sigur le-a părut rău”. „Sincer, cu fața asta de... nici nu știu ce termen să folosesc pentru unul făcut din...”, a adăugat el.

 

Acuzat că nu și-ar fi luat pe merit diplomele postuniversitare, ministrul Finanțelor a susținut că este „cel puțin la fel de integru” ca „toți oamenii de bine” și a adus ca argument faptul că nu are „nicio datorie la stat” și nu a obținut „vreo diplomă în mod nejustificat”. 


Cu toate acestea, la începutul acestui an, Academia Națională de Informații a SRI i-a anulat diploma obținută în urma unui curs postuniversitar, după ce Eugen Teodorovici s-a „autodenunțat” în direct în timpul unei emisiuni, afirmând că a primit ocumentul deși nu a dat pe la cursuri. 
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1