Milionarul Romeo Dunca renunţă la nevastă ca să-şi facă staţiune de schi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a săturat de discuţiile pe care le are acasă din cauză că intenţionează să ridice pe Muntele Ţarcu o staţiune montană asemănătoare celor din Alpi. Pentru că soţia nu este de acord cu proiectul ce presupune o investiţie de 6 milioane de euro, omul de afaceri timişorean Romeo Dunca s-a hotărât să divorţeze şi să îşi continue singur planurile.

Afaceristul Romeo Dunca (44 de ani), cel care şi-a dorit o staţiune ca în Alpi, a primit aviz nefavorabil de la custodele parcului, astfel că a pierdut 1,5 milioane de euro investiţi în Muntele Mic.

Cu toate acestea, el nu a abandonat ideea de a lega Poiana Mărului de Muntele Mic şi de a ridica telegondola, pe care o şi are sus pe munte, bucată cu bucată, gata să fie instalată. Din păcate, Romeo spune că soţia sa, Elena Daniela, era extrem de sceptică privind acest proiect şi că îl critica mereu. Astfel, afaceristul spune că nu a mai suportat criticile soţiei şi a decis să divorţeze.

„E dureros să punem punct după 20 de ani, încă ţin la soţia mea, dar trebuie să merg înainte", a spus el. Dunca a mai povestit că soţia sa îi critica mereu modul modest în care apărea în public, pentru că nu era niciodată adeptul unor ţinute de fiţe şi apărea chiar nebărbierit sau cu haine simple, de la bazar.

"Familia mea este o victimă a muntelui. Soţia mea nu a înţeles efortul meu pentru a duce la bun sfârşit proiectul de pe muntele Ţarcu şi, întrucât am nevoie de linişte când ajung acasă, să nu mai dau explicaţii, am decis să intentez divorţ. Soţia mea a fost o victimă a presei, deoarece erau discuţii pe seama sumelor de bani pe care le-aş avea, iar presa le invoca, milioane de euro. Eu consider că familia mea trăieşte mai mult decât decent, dar trebuie să înţeleagă că nu pot renunţa la proiectul de pe munte", a declarat Romeo Dunca pentru Click!, chiar de pe muntele Ţarcu, unde se afla ieri. Romeo Dunca a depus cererea pentru desfacerea căsătoriei la Judecătoria Timişoara în urmă cu câteva zile, iar primul termen al procesului de divorţ a fost deja fixat pentru 21 februarie.

Afaceristul, pasionat de adrenalină

Averea lui Romeo Dunca era evaluată, în 2010, de revista Forbes, la aproximativ 15-17 milioane de euro, bani strânşi din transporturi şi imobiliare, business-uri care însă în ultimii ani nu au mers prea grozav. Romeo Dunca este un mare împătimit al sporturilor extreme. Practicant de endure-cross, în 2007, bănăţeanul a devenit primul român care a participat la Raliul Dakar. În acelaşi an a cucerit Polul Nord, iar în 2011 a ajuns şi la Polul Sud.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Este şi primul campion naţional la snowmobil, dar participă şi la competiţii de sky-jet. A urcat pe Munţii Himalaya, mai exact spre varful Manaslu (8163m). În august 2011, a fost la un pas de moarte după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă, pe Muntele Mic.

Aici vrea să investească şase milioane de euro

Milionarul Romeo Dunca a identificat o zonă superbă, ideală pentru schi, şi a cheltuit aproape un milion şi jumătate de euro numai pentru a fi aşternut pe hârtie cel mai îndrăzneţ proiect montan din România. Proiectul constă în montarea a 11 instalaţii de transport pentru 80 de kilometri de pârtie şi se ridică la o investiţie de aproximativ 6 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net