Metallica revine la București pentru un concert în 2019

metallica.jpg

Metallica revine la București în 2019
Foto Instagram

Trupa Metallica revine în România pentru a susține un concert în cadrul turneului care a început încă din 2016, dar care se întoarce în Europa de pe 1 mai. Evenimentul din România se va desfășura pe Arena Națională din București pe 14 august.

Au trecut 10 ani de când celebra trupă a concertat pentru prima oară în România, pe Stadionul Cotroceni. În eschiderea trupei vor cânta bandurile Ghost și Bokassa, conform infomusic.ro

Turneul se numește Worldwired. Primul concert din Europa va fi susținut la Lisabona, iar trupa Metallica va concerta în orașe în care nu au mai performat de mulți ani sau chiar deloc. 

Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg sunt orașele în care ei vor concerta în Europa. Pe lângă cele unde au mai avut concerte, Metallia a hotărât ca turneul să conțină concerte și în orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Concertul de pe Arena Națională din București ar putea include un show cu drone. Potrivit Pollstar, în concertele europene susținute până acum, trupa a adus pe scenă 120 de micro drone autonome. Acestea au apărut în momentul interpretării piesei ”Moth Into Flames”, zburând deasupra capetelor membrilor trupei pe parcursul întregii piesei, conform sursei citate mai sus. â

Ce prețuri au biletele

Prețurile biletelor pornesc de la 235 de lei și ajung la 685 de lei, fiind categorizate. 

Gazon A - 395 lei
Gazon B - 285 lei
Cat 1 - 685 lei
Cat 2 - 505 lei
Cat 3 - 395 lei
Cat 4 - 285 lei
Cat 5 - 235 lei

Pentru concertul de pe 14 august, fanii au posibilitatea de a achiziționa Pachete VIP în zone premium care le oferă alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” și chiar întâlnire cu trupa. 

Loading...