Mesajul tatălui Alexandrei, la o lună de la dispariţia fiicei: «Vorbim cu ea în fiecare seară»

Ultima actualizare:

    Tatăl Alexandrei a transmis un mesaj emoţionant la o lună de la dispariţia fiicei sale Foto: Captură video
Tatăl Alexandrei a transmis un mesaj emoţionant la o lună de la dispariţia fiicei sale Foto: Captură video

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, a transmis un mesaj tulburător, duminică, la o lună de la dispariția fiicei sale, despre care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o şi ulterior i-a ars cadavrul. Bărbatul a spus că nu crede că fiica lui a murit și în fiecare zi o așteaptă acasă.

Duminică, 25 august, a trecut o lună de când Alexanda Măceşanu a sunat la 112, în speranţa că va putea fi salvată din gherele lui Gheorghe Dincă. Din păcate, adolescenta s-a lovit de indiferenţa operatorilor 112 şi comentariile ironice ale poliţiştilor. În jurul dispariţiei sale s-au ţesut poveşti variate şi diferite ipoteze, însă ce rămâne la fel este durerea părinţilor care aşteaptă o minune, întoarcerea fiicei lor acasă. Tatăl Alexandrei a transmis un mesaj răvăşitor, la o săptămână de când Alexandra s-a urcat în maşina mecanicului Gheorghe Dincă şi nu s-a mai întors. 

Tatăl Alexandrei, mesaj tulburător la o lună după dispariţia fiicei

Alexandru Măceşanu a declarat că în fiecare zi aşteaptă ca fiica sa să se întoarcă acasă şi a subliniat că nu crede că ea şi-a găsit sfârşitul în urmă cu o lună. „A trecut o lună grea (...) Așteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă. Noi credem că e în viață și vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumim celor care se roagă pentru fiica noastră”, a spus Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, potrivit Mediafax.

Alexandra a sunat nu mai puţin de trei ori la 112 pentru a spune că a fost răpită şi violată şi a implorat să fie salvată, însă intervenţia a fost una tardivă. Oamenii legii continuă percheziţiile în casa groazei, aşa cum a fost numită locuinţa lu Gheorghe Dincă, iar familia acestuia a fost anchetată de poliţişti timp de aproximativ nouă ore. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net