Mesajul lui Liviu Dragnea din pușcărie: ”Susțineți Guvernul, cu toate forțele!”

liviu_dragnea-lider-presedinte-psd.jpg

liviu_dragnea-lider-presedinte-psd
Aflat după gratii fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, transmite un mesaj tranșant
FOTO: Click!

Este forfotă mare în politică, cu o zi înainte de votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Aflat după gratii fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, transmite un mesaj tranșant.

Mai mulți parlamentari PSD sunt suspectați de ”trădare” și se tot fac calcule cu o zi înainte de joi, 19 octombrie, când se va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvenului Dăncilă.

Mesajul lui Liviu Dragnea din pușcărie

Se vorbește despre trădare, bani, șantaj în Parlamentul României.

Codrin Ștefănescu transmite un mesaj a lui Liviu Dragnea pentru parlamentarii PSD.

”Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fără alte interpretări: susțineți Guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale! Avem această obligație în fața milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem sā cedăm țara unor neaveniți care se pregătesc să distrugă tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper ca toată lumea să inteleagă exact asta”', scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Internet.

liviu_dragnea-codrin_stefanescu-politicieni_romani.jpg

liviu_dragnea-codrin_stefanescu-politicieni_romani
Aflat după gratii fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, transmite un mesaj tranșant
FOTO: Facebook

Citește și:

Soarta Guvernului Dăncilă se decide pe 10 octombrie când se votează moțiunea de cenzură

Opoziția a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Patru parlamentari PSD au votat documentul

Loading...

Citește și

  • Preşedinte al Camerei Deputaţilor, preşedintele partidului aflat la putere, fost ministru şi preşedinte de Consiliu Judeţean, actual deţinut. Cariera lui Liviu Dragnea (56 de ani) s-a încheiat, luni, 27 mai, la ora 13.50, când magistraţii au decis: 3 ani şi 6 luni, închisoare cu executare. Au fost 16 ore care i-au schimbat viaţa unuia dintre cei mai controversaţi oameni politici din România. Duminică seara a aflat că a pierdut puterea, iar luni la prânz, libertatea.

  • viorica dancila ingrijorata

    Social-democrații sunt deciși să folosească toate armele de care dispun pentru a zădărnici moțiunea de cenzură de pusă de opoziție împotriva guvernului Dăncilă. Textul moțiunii va fi citit miercuri, iar votul va fi dat sâmbătă, partidul aflat la guvernare mizând pe un absenteism major în weekend.