Medicul Mihai Craiu s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Sunt alergic și am astm”

Ultima actualizare:

    Medicul Mihai Craiu s-a vaccinat anti-CovidFoto Facebook
Medicul Mihai Craiu s-a vaccinat anti-CovidFoto Facebook

Mihai Craiu, medic primar pediatrie la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului Alessandrescu-Rusescu București, a fost vaccinat luni împotriva coronavirusului. El încurajează persoanele care au anumite afecţiuni şi se tem de efectele adverse ale vaccinului anti-COVID să se imunizeze.

Medicul Mihai Craiu susține că vaccinurile anti-COVID aprobate de Agenţia Europeană a Medicamentului asigură o imunitate de cel puțin un an.

Astăzi am făcut, conform programării, prima doza a vaccinului împotriva maladiei COVID19. Deși am astm și sunt alergic am luat această decizie. Decizia informată a plecat de la cântărirea, fără emoție, a potențialelor efecte adverse descrise în analiza recomandărilor CDC privind ambele vaccinuri elaborate pe platformă ARN mesager față de riscul complicațiilor bolii -me de alergii, Răul cel mai mic e vaccinarea”. Până acum nici o reacție adversă. Nimic în 12 ore. Voi reveni dacă este cazul. Altfel „no news, good news”, a scris medicul Craiu pe pagina sa de Facebook.


    Foto Facebook
Foto Facebook

„Imunitatea nu are numai soldații care circulă în sânge, anticorpii, ci are și o imunitate celulară, ca niște cazemate, puncte fixe, unde sunt instruiți soldații. Este așa-numita imunitate celulară. Se pare că această imunitate celulară este și de mai lungă durată. De aceea a existat comunicatul Moderna care spunea că protecția va fi de cel puțin doi ani”, a mai afirmat Mihai Craiu pentru europafm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net