Medicul estetician Călin Doboș, condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă, prins când încerca să fugă din țară

calin-dobos.jpg

calin dobos
Medicul estetician Călin Doboş, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă
foto: arhivă personală

Călin Doboș, medicul estetician al vedetelor, a fost condamnat vineri la trei ani de închisoare cu executare, după ce o pacientă a murit. Sâmbătă, 12 decembrie, acesta a încercat să fugă din țară, dar a fost prins la vama Nădlac II.

"În data de 12.12.2020, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, informează, sâmbătă, Poliţia de Frontieră, potrivit news.ro.
Medicul a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea continuării procedurilor care se impun pentru punerea în aplicare a senţinţei judecătoreşti definitive.

Călin Doboş a fost condamnat, vineri, 11 decembrie, de Curtea de Apel Galaţi, la trei ani de închisoare cu executare şi interdicţa de a exercita profesia pentru o perioadă de patru ani, într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma decesului unei femei de 37 de ani din Galaţi. Doboș i-a făcut victimei o liposucţie într-o clinică privată din Galaţi. La acel moment, medicul era specializat în chirurgie maxilo-facială. Rudele femeii au acuzat că aceasta a murit după ce a suferit, în timpul intervenţiei făcute de Doboş, mai multe perforaţii ale intestinului.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1