Matteo Politi a făcut intervenţii dezastruoase şi în Anglia: «Mi-a injectat buzele acasă la mine»

matthew-mode-alias-matteo-politi.jpg

Falsul chirurg, pe numele real Matteo Politi, a vrut să fugă din România
Falsul chirurg, pe numele real Matteo Politi, a vrut să fugă din România

Două femei din România au depus până acum plângere împotriva aşa-zisului chirurg Matthew Mode după ce le-a mutilat. Italianul cu 8 clase a făcut însă victime şi în Anglia, ţară în care a operat timp de trei ani, înainte de a veni în România. Joi noapte, chirurgul fals a fost arestat pentru 30 de zile, urmând ca autorităţile să decidă ce se va întâmpla cu el şi câţi ani va petrece după gratii.

Povestea halucinantă a medicului fals italian Matteo Politi face vâlvă acum și în Europa, mai ales după ce s-a aflat că italianul a operat și în alte state, nu doar în România și Italia. După ce o femeie s-a plâns că i-a mutilat sânii după o intervenţie de augmentare mamară, iar o alta a povestit că s-a ales cu o gaură la nas în urma rinoplastiei, o alta victimă a rupt tăcerea. Este vorba despre o femeie din Marea Britanie spune că italianul i-a făcut o intervenție la buze, la Londra. Melek Stevens, în vârstă de 39 de ani, spune că l-a întâlnit pe Politi la o sala de sport din Londra.

“Mi-a injectat buzele acasă la mine. A plecat  cu 200 de lire sterline, spunând că aspectul buzelor se va îmbunătăți mult în zilele următoare. Dar nu a fost nicio diferență”, a povestit femeia, antrenor personal de fitness pentru The Sun.

“Nu l-am mai văzut niciodată. Mă simt păcălită. Sunt sigură că nu sunt singura cu care a lucrat la Londra. Am noroc că nu am făcut o infecție. Merită o pedeapsă exemplară”, a mai spus Melek.

Britanicii cred că a lucrat sub numele de Matthew Mode și la ei în țară. Jurnaliștii de la The Sun au obținut informații potrivit cărora italianul a condus un cabinet în Anglia. Potrivit unor documente, la finele lui 2017, Politi locuia la Stratford, estul Londrei.

Autoritățile medicale din Marea Britanie fac acum cercetări în ceea ce-l privește pe Matteo Politi.

Unde se pot face reclamaţii împotriva lui Matteo Politi

Direcția de Sănătate Publică pune la dispoziţia victimelor falsului chirurg, Matteo Politi, un număr de telefon la care pot suna. Numărul la care pot apela victimele impostorului Matteo Politi este: 021 313 26 34.

„Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSP-MB privind activitatea medicală prestată de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost infiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode. Reamintim că dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetică fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României.

Astfel, în perioada 07.02.2019 – 15.02.2019, de luni până vineri, în intervalul orar 08,00 – 16,00, la numarul de telefon 021 3132634, un responsabil DSP-MB va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz”, transmite DSP, într-un comunicat.

 

 

Citeşte şi:

 

Chirurgul cu 8 clase făcea sprâncene din păr pubian. Avea două nume false

Legătura neştiută dintre falsul chirurg italian şi o vedetă de la noi

 

 

 

Loading...

Citește și

  • mattew mode matteo politi

    Celebrul chirurg estetician Adina Alberts l-a demascat pe aşa-zisul medic italian Matteo Politi, valetul cu 8 clase, care practica medicina în România fără să aibă studii de specialitate. Bărbatul de 37 de ani, care s-a dat drept medic plastician, a operat pacienți chiar la clinica soţiei lui Viorel Cataramă. Dr. Matthew Mode, aşa cum se recomanda italianul, a făcut o intervenţie complexă de augmentare mamară în timpul în care dr. Adina Alberts era plecată din ţară.

  • Scandalul de înșelăciune în care este implicat l-a speriat îngrozitor pe falsul chirurg. Matthew Mode, pe numele real Matteo Politi, a fost prins, în această dimineață, de polițiști la Vama Curtici. Se afla într-un tren și voi să fugă din țară.