Masacru la Ploiești! Și-a ucis fiul cu ciocanul și toporul

Ultima actualizare:

    Potrivit jurnaliștilor prahoveni, bărbatul încercuit este victima
Potrivit jurnaliștilor prahoveni, bărbatul încercuit este victima

Incredibil, dar adevărat! O femeie de 63 de ani, din Ploiești, a recurs la un gest extrem. Și-a ucis fiul cu bestialitate ca să scape de bătăile pe care i le aplica.

Ea i-a dat viață, ea i-a luat-o. O mamă disperată și-a omorât copilul.

A încercat să ascundă crima, însă, mustrările de conștiință au împins-o să meargă la Poliție și să spună totul.

S-a predat ieri seară și le-a mărturisit oamenilor legii că fiul ei, Lucian Mitrănuș, de 41 de ani, căzuse în patima alcoolului și că o bătea.

Mai mult, acesta ar fi amenințat-o că o va ucide atât pe ea, cât și pe sora sa vitregă, pe care o opărise cu apă fiartă în urmă cu câteva zile.

Ca să scape de calvar, bătrâna a așteptat ca bărbatul să adoarmă, după care a luat un ciocan și l-a lovit în cap. Pentru că încă se zbătea să trăiască, aceasta l-a masacrat cu toporul.

A târât apoi cadavrul în curtea casei, de pe stada Rovine, și l-a îngropat. Asta s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni.

Aseară, după ora 20.00, femeia de 63 de ani a fost audiată, iar procurorii au dispus reținerea ei. În momentul în care a fost scoasă din locuință și dusă la Poliție, vecinii au început să o huiduie, potrivit max-media.ro.

Pensionara riscă să fie condamnată pentru omor și să stea după gratii între 10 și 20 de ani. Și soara victimei a fost luată la întrebări de polițiști.


    În fața curții au fost aprinse lumânări de către vecini
În fața curții au fost aprinse lumânări de către vecini
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net