Mărturia agresorului din parc. Copilul de 8 ani și mama sa, duși la un centru maternal

Ultima actualizare:

    Copil trântit la pământ de unchiul săuwww.ziardehunedoara.ro
Copil trântit la pământ de unchiul săuwww.ziardehunedoara.ro

Bărbatul care și-a trântit nepotul de pământ într-un parc din Hunedoara a fost arestat și o serie de anchete sociale au avut loc luni, după ce cazul și imaginile incredibile au revoltat opinia publică. Pe Facebook, peste 40.000 de persoane au semnat petiția "Închisoare pe viață pentru bărbatul care a dat de pământ cu un copil la Hunedoara".

Copilul de 13 ani, nepotul agresorului, se află în prezent în spital, cu fractură craniană, în timp ce celălalt minor, de 8 ani, a fost dus, alături de mama sa, într-un centru maternal din localitate, anunță Digi24. 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au declanşat anchete sociale la domiciliile celor doi copii. Pentru familia copilului de opt ani, cu a cărui mamă agresorul trăieşte în concubinaj, s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. În ceea ce priveşte familia băiatului de 13 ani, va fi luată o decizie după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali.

Potrivit DGASPC, bărbatul care i-a agresat pe cei doi copii la locul de joacă este concubinul mamei băiatului de opt ani. Femeia mai are un copil în vârstă de opt luni și încă unul pe drum, fiind însărcinată. Copiii şi familiile acestora primesc în prezent consiliere psihologică din partea specialiştilor.

Marturia agresorului din parc. A plâns și a spus că era foarte furios

Tanarul de 29 de ani din Hunedoara, reținut după ce a dat de pământ cu doi copii într-un parc din oraș, a declarat cu ocazia anchetei că regretă ce s-a întâmplat. Surse apropiate anchetei au declarat pentru Ziare.com că bărbatul l-a agresat pe copilul de 13 ani după ce acesta din urmă l-ar fi lovit pe fiul său vitreg. "A spus că era furios pentru că copilul l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei și-a pierdut cumpătul. Erau niște conflicte mai vechi între cei doi copii", a declarat o sursă din apropierea anchetei. Aceeași sursă a mai declarat că după ce a fost reținut și dus la Poliție, agresorul a regretat fapta și a început să plângă, spunând că "este mereu furios și vrea să meargă la un psihiatru". Agresorul a crescut într-o familie săracă și este angajat ca muncitor în cadrul Primăriei Hunedoara.

Cum s-a petrecut incidentul

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 15:00, într-un parc din municipiul Hunedoara. Deranjat de un copil de 13 ani care avusese o dispută cu fiul său, un bărbat de 29 de ani l-a luat pe sus și l-a trântit de pământ sub privirile îngrozite ale copiilor și părinților prezenți la fața locului. Unul dintre aceștia a filmat întreaga scenă, iar un altul a anunțat poliția. Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe, violență în familie, tulburarea liniștii și ordinii publice. În urma administrării probatoriului, tânărul în vârstă de 29 de ani din Hunedoara a fost reținut în cursul serii de duminică.

Citește și:

Copilul bătut de "monstrul din parc" se află în spital! Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral

VIDEO Imagini cumplite la locul de joacă. Doi copii, agresați cu sălbăticie de un adult

Bărbatul din Hunedoara care a trântit un copil de pământ, arestat preventiv

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net