Mario Iorgulescu, internat în spitalul bogătașilor. Așa arată clinica de lux din Milano, cu prețuri amețitoare

Ultima actualizare:

    Spitalul San Raffaele este un adevărat campus cu hotel, restaurant și diverse magazine
Spitalul San Raffaele este un adevărat campus cu hotel, restaurant și diverse magazine

Când ai bani, îţi permiţi orice! Chiar să plăteşti mii de dolari pe noapte spitalizarea, în condiţii de cinci stele. Click! a aflat că Mario Iorgulescu a fost transferat de la Spitalul Elias la Clinica San Raffaele din Milano, un imens campus medical, vestit în lume pentru bogătaşii planetei care vin să se trateze de diverse afecţiuni.

Doar două săptămâni! Atât a rezistat Gino Iorgulescu (63 de ani) să-şi vadă fiul pe un pat de spital din România, timp în care a făcut demersuri ca să-l mute în străinătate. Luni, 23 septembrie, un avion-ambulanţă privat a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, la ora 11.07, de pe Aeroportul Băneasa. Destinaţia, Milano! Surse medicale au dezvăluit pentru Click! faptul că fiul de bani gata a fost internat la Spitalul San Raffaele, un imens campus de elită, care se întinde pe 30 de hectare, undeva la marginea oraşului italian. A fost înfiinţat în 1965, are 67 de specializări, este lider în multe domenii de cercetare şi oferă cea mai bună asistenţă pacienţilor săi. O arată dotările, rezervele de lux, dar şi preţurile. Ca să vă faceţi o părere, un pachet de analize de bază costă 1.516 dolari, iar o naştere porneşte de la 11.713 dolari şi ajunge la 28.935 de dolari (în jur de 125.000 de lei). Semn că tratamentul lui Mario va fi extrem de costisitor pentru familie.

Atât holurile, cât și rezervele, arată opulența în care sunt primiți pacienții
Atât holurile, cât și rezervele, arată opulența în care sunt primiți pacienții

Dar nu vorbim însă despre un simplu spital, ci despre un adevărat ”oraş” pentru bolnavi. Aici şi-ar putea găsi vindecarea cei care suferă de afecţiuni rare, cei care se luptă cu diferite tipuri de cancer, cu boli neurologice, ale inimii, ale rinichilor şi plămânilor, stomacului. Putem spune că orice diagnostic ar putea fi tratat de cei 1.500 de medici. ”Avem de la roboţi chirurgicali la instrumente de radioterapie şi imagini de precizie. La Spitalul San Raffaele, tehnologiile de vârf permit un diagnostic mereu mai precoce şi o îngrijire mai personalizată. Anual, facem aproximativ 6,5 milioane de analize şi peste 50.000 de operaţii”, explică pe site reprezentanţii clinicii.

Și rudele pacienților au parte de condiții de lux

Şi rudele pacienţilor au parte de tot confortul. În curtea spitalului există hotel, restaurant, bar, salon de coafură, o capelă pentru rugăciune, librărire, farmacie, supermarket, florărie, curăţătorie chimică, magazin de haine şi jucării, bijuterie şi agenţie de asigurări. În plus, există transfer cu microbuzul până la prima staţie de metrou. Practic, Gino Iorgulescu şi soţia acestuia nu duc lipsă de nimic şi pot sta alături de fiul lor 24 de ore din 24. Mario se află sub supraveghere medicală din 8 septembrie, după ce a suferit o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, şi a fost operat de urgenţă.

Fiul președintelui LPF a fost internat la Clinica San Raffaele, din Milano
Fiul președintelui LPF a fost internat la Clinica San Raffaele, din Milano

Dar, surse medicale au dezvăluit faptul că băiatul lui Iorgulescu are probleme şi cu rinichii din cauza drogurilor şi fusese băgat pe dializă la Elias. Mai mult, intra des în sevraj şi trebuia sedat. El a intrat cu bolidul, Aston Martin, pe care-l conducea, cu 240 km/h, într-o altă maşină condusă regulamentar de un tânăr de 24 de ani, care a murit pe loc. Mario era beat şi drogat, după cum arată raportul toxicologic. Chiar dacă se află departe de România, acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive, iar procurorii aşteaptă să-l audieze.

Silvio Berlusconi s-a operat aici la inimă

Silvio Berlusconi (83 de ani), fost premier al Italiei, a fost operat pe cord deschis în 2016 la San Raffaele. Intervenţia a durat patru ore şi i s-a înlocuit o supapă aortică defectă după ce a suferit un caz sever de insuficienţă cardiacă. Medicul său a spus atunci că politicianul ”risca să moară”. Pe 30 aprilie 2019, Berlusconi a fost adus de urgenţă cu ambulanţa tot la faimoasa clinică pentru a trata o colică renală acută. Silvio Berlusconi a ocupat funcţia de prim-ministru al Italiei între anii 1994-1995, 2001-2006 şi 2008-2011, iar acum este europarlamentar.

Citește și:

Suma astronomică pe care Gino Iorgulescu a plătit-o pentru a-l muta pe Mario la o clinică privată din Milano

EXCLUSIV Cum a reușit familia lui Mario Iorgulescu să-l scoată din țară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net