Mario Iorgulescu, agresiv cu asistentele din spital: «Era violent din cauză că intrase în sevraj din lipsa drogurilor»

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu ar fi fost foarte violent cu asistentele din spitalul Elias, unde a fost inițial internat
Mario Iorgulescu ar fi fost foarte violent cu asistentele din spitalul Elias, unde a fost inițial internat

Mario Iorgulescu a fost transportat în urmă cu aproape o lună în Italia, sub pretextul că ar avea nevoie urgentă de condiții mai bune de tratament, după ce a urcat la volan sub influența drogurilor, făcând un accident auto, în urma căruia a decedat un bărbat. Iată că acum au apărut noi detalii cu privire la starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu, care s-a trezit din comă și este conștient.

Mario Iorgulescu este internat într-un campus medical de lux din Milano, loc unde se tratează cei mai bogați oameni ai lumii, iar de curând, după accidentul tragic, iată că fiul președintelui LPF s-a trezit din comă, este conștient, mănâncă și vorbește. 

Daniel Vicol, victima accidentului, a fost de mult înmormântat, iar acum, unchiul acestuia a intervenit comentând subiectul la Radio Sport 1, unde a precizat faptul că Mario Iorgulescu a fost agresiv și violent cu asistentele din România, din cauza lipsei de droguri din organismul lui. 

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario. (...) Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă. (...) Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape”, a declarat Vali Guțu, în cadrul emisiunii moderate de Gabi Safta, la Radio Sport 1, potrivit adevărul.ro

Procurorii cer revenirea lui Mario în România

Informaţiile au fost transmise către autorităţile române prin ordin european de anchetă, iar spitalul din Milano le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată, potrivit digi24.

Procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo.

" În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri", a transmis spitalul autorităţile române.

Familia lui Dani Vicol se pregăteşte de pomana de 6 săptămâni

Aurelia Guţu, sora mamei lui Dani Vicol spune că familia încă nu şi-a revenit din şoc, iar familia Iorgulescu nu a mai dat nicun semn de la înmormântare. „Ne pregătim să-i facem mâine (sâmbătă 19 octombrie n.r.) pomana de 6 săptămâni. Suntem distruşi. Despre Mario ce să spun, nu a mai dat nimeni niciun semn de atunci  (de la înmormântare, când unchiul lui Mario a luat legătura telefonic cu familia). Dacă e bine copilul lui, ce mai contează că al nostru e în pământ? Ce mai contează că au rămas doi copii fără tată?”, a spus plină de amărăciune mătuşa bărbatului ucis în accidentul produs de Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu era drogat și băut când a provocat accidentul

În dimineaţa zilei de 8 septembrie, Mario Iorgulescu a produs un accident grav, pe Şoseaua Chitilei din Capitală, în urma căruia un tânăr, tot de 24 de ani, a murit. În urma sa au rămas orfani doi copii. Un băieţel de numai câteva luni şi o fetiţă de 8 ani.

În urma anchetei s-a stabilit că Mario a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul care circula regulamentar.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În urma impactului, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la spitalul Elias.

Medicii legişti au stabilit că Mario Iorgulescu a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a consumat cocaină, când a produs accidentul.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net