Marian Godină nu mai e polițist rutier! Și-a ales o profesie mult mai periculoasă

Ultima actualizare:

    Marian Godină nu mai lucrează în Poliția RutierăFoto: Facebook/Marian Godină
Marian Godină nu mai lucrează în Poliția RutierăFoto: Facebook/Marian Godină

Polițistul Marian Godină este plin de surprize și ambiții. se pare că acesta a renunțat la serviciul din Poliția Rutieră și a fost transferat, la cererea lui, în trupel din Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS).

Informația a fost obținută de jurnaliștii Digi24, care l-au observat pe Marian Godină purtând o uniformă cu însemnele SAS, la festivitatea de aprindere a luminilor de Crăciun, din Piața Sfatului, din Brașov. Transferul său a fost apoi confirmat chiar de Marian Godină.

Cu toate că deține o nouă funcție încă din luna octombrie, el nu și-a anunțat încă noua profesie pe contul de Facebook, locul unde își exprimă opiniilecu privire la diverse probleme din societatea românească.

Trupele SAS sau „mascații”, cum mai sunt denumiți, sunt o unitate de Poliție de elită, angajați de regulă, în misiuni periculoase. Membrii trupelor SAS intervin în cazul jafurilor sau atacurilor armate, pentru prinderea infractorilor periculoși sau violenți, acționează pentru eliberarea persoanelor răpite sau sechestrate, participă la misiuni de prindere a infractorilor în flagrant, execută razii sau intervin în cazul unui atac terorist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net