Maria Grapini, implicată într-un accident rutier: «Taxiul a fost făcut zob!»

Ultima actualizare:

    Maria Grapini a fost implicată într-un accident rutierFoto Facebook
Maria Grapini a fost implicată într-un accident rutierFoto Facebook

Maria Grapini a anunțat pe rețelele de socializare că a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se afla într-un taxi în drum spre televiziune. Se pare că europarlamentarul a scăpat doar cu răni ușoare, însă a dezvăluit că vehiculul în care se afla a fost făcut „zob”.

Maria Grapini a publicat pe contul său de Facebook un mesaj prin care și-a anunțat prietenii virtuali că a fost implicată luni, 19 noiembrie, într-un accident rutier, în urma căruia a scăpat doar cu câteva leziuni minore. Europarlamentarul a povestit că incidentul s-a întâmplat în timp ce se îndrepta spre televiziune, pentru a fi prezentă în platoul unei emisiuni. Aceasta se afla în taxi în timp ce un alt autoturism a lovit din plin vehiculul în care se afla, după ce a dorit să facă un viraj într-un loc nepermis.

Taxiul în care se afla Maria Grapini a fost lovit de un alt autoturism

Deși a trecut printr-un șoc în momentul în care a realizat ce s-a întâmplat, Maria Grapini și-a continuat drumul către televiziune, în mașina unui domn binevoitor din trafic, care s-a învoit să o conducă. Femeia de afaceri a dezvăluit că taxiul în care se afla a fost lovit puternic, explicând că mașina a fost făcută „zob”. Totuși, Maria Grapini a participat la emisiunea unde fusese invitată, sperând ulterior că nu s-a văzut pe camerele de filmat spaima prin care tocmai trecuse. Aceasta a reltat întreg incidentul pe rețelele de socializare, unde a primit multe mesaje de susținere de la urmăritorii săi virtuali. 

Maria Grapini trebuia să ajungă în platoul unei emisiuni TV
Maria Grapini trebuia să ajungă în platoul unei emisiuni TV

Europarlamentarul a scăpat cu răni ușoare

„Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtăşesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat! Ca să mă liniştesc, o fac! Azi când mergeam spre televiziune pentru emisiunea de la ora 17 la Antena 3, am avut parte de un accident! Eram în taxi şi brusc, o maşină a vrut să întoarcă pe loc nepermis şi ne-a lovit în plin! Taxiul a fost făcut zob! Nu ştiu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi şi la cap! Am plecat la emisiune cu maşina unui domn care era în trafic, nu ştiu dacă s-a văzut la emisiune spaima prin care am trecut dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a salvat! Cred că îngerul meu a fost la post!”, a scris Maria Grapini pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net