Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului din Timiş, s-a sinucis în închisoare

Ultima actualizare:

    Ionel Marcel Lepa s-a sinucis luni dimineaţă, 10 iunie Foto: Captură video
Ionel Marcel Lepa s-a sinucis luni dimineaţă, 10 iunie Foto: Captură video

Criminalul poliţistului din Timişoara, împuşcat mortal de un urmărit care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea pentru tâlhărie, a murit. El a fost găsit spânzurat luni dimineaţa, 10 iunie, în celula în care fusese încarcerat, la Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara.

Ionel Marcel Lepa s-a sinucis în grupul sanitar al Penitenciarului "Popa Şapca"

Ionel Marcel Lepa, cel care a curmat viaţa poliţistului din Timişoara, a fost arestat de către poliţişti şi ulterior s-a sinucis în închisoare avea 47 de ani şi era din Lugoj. Atunci când l-a împuşcat pe poliţistul timişorean Lepa Ionuţ Marcel era deja urmărit internațional, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis, la dată de 25 aprilie 2018, de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlharie.

Criminalul reuşişe să fugă după ce i-a curmat viaţa lui Cristian Amariei, însă oamenii legii s-au mobilizat şi l-au capturat pe acesta trei zile mai târziu. El a fost capturat în locuinţa prietenului său din Remetea Mare, acolo unde poliţiştii au descoperit urme de sânge.

Cristian Amariei este poliţistul ucis de deţinutul care şi-a pus capăt zilelor în închisoare
Cristian Amariei este poliţistul ucis de deţinutul care şi-a pus capăt zilelor în închisoare

"În după-amiaza zilei de 2 iunie, în jurul orei 15.00, în timp ce încerca să scape prin fugă de organele de poliţie din cadrul Poliţiei Timiş, care l-au depistat într-un imobil din localitatea Izvin, înarmat fiind fără drept cu un pistol letal marca Singer, cu gloanţe de calibrul 7,65 mm, a sărit pe geam afară în stradă şi l-a împuşcat mortal pe agentul şef principal Cristian Amariei, din cadrul Poliţiei Oraşului Recaş, ce asigura perimetrul din exterior şi care se afla la marginea străzii, trăgând asupra acestuia două focuri de armă la nivelul pieptului, respectiv la baza gâtului", a detaliat prim-procurorul Mihaela Pop, într-un comunicat remis vineri Agerpres.

Inculpatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea dispusă de Judecătoria Lugoj la data de 05.10.2017, rămasă definitivă în data de 25.04.2018, pentru comiterea unei tentative de tâlhărie calificată.

Lepa fusese externat, joi, din Spitalul Municipal Timişoara şi introdus în penitenciar după a fost supus unei operaţii în care medicii i-au scos cele două gloanţe care l-au atins duminică, după ce l-a împuşcat pe poliţist.

Prietenul lui Lepa, sub control judiciar

Bărbatul de 31 de ani care l-a adăpostit pe criminalul Marcel Lepa, reținut miercuri, după ce și-a agresat concubina, pe care a tras-o de păr și a mușcat-o de nas, a fost dus joi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, unde și-a aflat sentința, potrivit debanat.ro.

Tânăra are nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale. Pentru cele comise, bărbatul și-a aflat sentința, fiind dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, după 24 de ore petrecute în spatele gratiilor: control judiciar timp de 60 de zile.

Polițistul Cristian Amariei, înmormântat

Joi, în jurul orei 14.00, la Recaș, Cristian Amariei (43 de ani), polițistul ucis, a fost condus pe ultimul drum. Ar mai fi avut aproximativ doi ani până să iasă la pensie. A lăsat în urmă doi copii. La slujba de înmormântare a lui Cristian Amariei a fost prezent și Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan.

La slujbă au participat și chestorul Ioan Buda, șeful Poliției Române

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net