Maratonistul Tibi Uşeriu, dezvăluiri şocante: «Am participat la jafuri armate!»

Ultima actualizare:

    Tibi Uşeriu are un trecut periculosfoto: captură video Antena 1
Tibi Uşeriu are un trecut periculosfoto: captură video Antena 1

Cine şi-ar fi imaginat că singurul român care a reuşit să câştige cel mai dur maraton din lume, Ultra 6633, a avut un trecut atât de dubios. Tânărul a fost vânat de Interpol şi a evadat din două închisori, dar astăzi s-a transformat într-un sportiv de performanţă care a adus faimă României. Bistrițeanului care a intrat în istorie ca primul est-european care și-a adjudecat trofeul la aceas competiţie sportivă a făcut noi dezvăluiri şocante.

Cunoscutul alergător de anduranță și ultramaratonist român Tibi Ușeriu a acordat un interviu în exclusivitate, cu detalii cutremurătoare din incredibila sa viață, mărturisiri care vor fi difuzate în ediția de luni a emisiunii “Acces Direct” (Antena 1). Românul care a făcut istorie la Polul Nord și-a amintit de cele mai grele momente ale vieții sale, de la bătăile cu biciul, pe care le încasa la stână, în copilărie, unde era sluga ciobanilor, la  jafurile armate la care a participat în adolescență și viața din pușcărie. 

[[{"fid":"3161216","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"tibi useriu","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Tibi Uşeriu a fost căutat de Interpol","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: captură video Antena 1"},"type":"media","attributes":{"alt":"tibi useriu","title":"Tibi Uşeriu a fost căutat de Interpol","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

"Am început să jefuim bijuterii, după care am început să tâlhărim maşini care duceau bani de la magazine, mari magazine comerciale, foarte mari, la bancă. (...) Puteam fi oricând împuşcaţi. Erau jafuri armate (...). Am fost condamnat la 23 de ani de detenție. Am fost dus într-o puşcărie de maximă siguranţă. Am evadat din două puşcării”, a spus el. Ușeriu (44 ani) a vorbit și despre maratonul de la Cercul Arctic pe care îl domină de trei ani de zile, competiție care l-a transformat într-o legendă. El a reușit anul acesta să câștige pentru a treia oară consecutiv, din tot atâtea participări, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, având în vedere că se desfășoară în zona Cercului Polar. Cursa a debutat la 8 martie 2018, iar Tiberiu Ușeriu a reușit să o încheie după 7 zile și aproximativ 5 ore.

Bistriţeanu şi-a lansat recent o carte în care a aşternut toate aceste poveşti cutremurătoare. 

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net