Mama tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu își strigă durerea: «Copilul meu nu bea, nu avea viteză»

mama_dany_vicol.jpg

mama dany vicol
Mama lui Dany Vicol nu își poate reveni din șocul vieții ei
Foto: captură Antena 1

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, viețile a două familii s-au schimbat pentru totdeauna. Mario (24 de ani), fiul lui Gino Iorgulescu, a lovit frontal cu bolidul său Aston Martin mașina unui tânăr de 25 de ani. În urma impactului, șoferul celuilalt autoturism a murit, iar Mario se află în stare gravă la spital. De trei zile, familiile celor doi băieți nu își pot reveni.

Părinții victimei Dany Vicol și-au pierdut al doilea copil, după ce în urmă cu mai mulți ani, o fetiță le-a murit din cauza unei boli incurabile. Mama lui Dany a oferit un interviu pentru Acces Direct. Răpusă de durere, femeia nu mai avea putere decât șă-și strige neputința: "Copilul meu nu bea, nu a avut viteză. Copilul ăsta era lumina ochilor mei, viața mea."

Dany ar fi trebuit să meargă în 8 septembrie să-și viziteze mama și să o sărbătorească. Ba mai mult, avea planuri pentru grătar și distracție în familie, însă dorința lui a fost spulberată în momentul în care Mario Iorgulescu a lovit mașina în care se afla. Cei doi copii ai lui Dany au rămas acum să crească fără tată.

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat din nou

mario-iorgulescu_1.jpg

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore, anunță medicii
Foto: Arhivă personală

 

După ce au anunțat că ieșise din comă și era conștient, spre fericirea familiei, iată că medicii sunt din nou rezervați în privința lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România. Aceștia au fost nevoiți să  intensifice măsurile de suport al funcţiilor vitale. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale”, se arată într-un comunicat de presă.

Gino Iorgulescu s-a oferit să aibă grijă de copiii lui Dany Vicol

gino-iorgulescu.jpg

Ce promisiune a făcut Gino Iorgulescu familiei tânărului care a murit în accidentul provocat de fiul lui, Mario
Foto: Digi Sport

 

Familia lui Gino Iorgulescu a transmis marți, 10 septembrie, un nou comunicat, la două zile după ce Mario, fiul președintelui LPF, a provocat un grav accident în Capitală, soldat cu decesul unui alt tânăr. În comunicatul cu pricina se specifică că familia Iorgulescu intenționează să aibă grijă de copiii care au rămas fără tată.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă.

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, a fost mesajul familiei lui Mario Iorgulescu. 

 

Citește și:

Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea 25 de ani și doi copii

Prima reacție a lui Gino Iorgulescu, după ce fiul lui a fost implicat într-un accident: «Suntem copleșiți de lacrimi»

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1