Prima reacție a mamei presupusului copil al fostului principe: „Un scandal rușinos!”

Ultima actualizare:

    Nicoleta Cîrjan primește mesaje și apeluri zilnic pentru a oferi declarațiiFoto: Facebook
Nicoleta Cîrjan primește mesaje și apeluri zilnic pentru a oferi declarațiiFoto: Facebook

Nicoleta Cîrjan susține că ar avea un copil cu fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai. Aceasta a publicat pe Facebook un mesaj în care a declarat faptul că de două zile, telefonul îi sună continuu.

Mama presupusului fiu al fostului principe Nicolae nu a mai rezistat acestei presiuni a presei și a făcut primele declarații chiar pe contul personal de Facebook. Susține că nu mai are liniște și că i se cer multe interviuri.

„Tuturor le-am spus că în acest moment, în care Regele României e pe patul de moarte, cred că o minimă dovadă de respect faţă de Măria Sa este să tăcem cu toţii din gură. Aşadar, tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus. Prefer sa nu alimentez în niciun fel scandalul ruşinos la care suntem martori de câteva zile. Îmi asum faptul că, nedând replica la minciunile care se vehiculează despre mine, sunt defăimată şi mi se construieşte, în continuare, o imagine foarte îndepărtată de ceea ce sunt eu cu adevărat. Nu mă neliniştesc deloc, căci adevărul va fi întotdeauna mai puternic, iar lumina va străbate întunericul. Să ţinem capul plecat şi aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Nicoleta pe Facebook.

După ce s-a iscat controversa paternității copilului, aceasta a lăsat un mesaj pentru prietenii săi de pe Facebook în care declară faptul că ea își dorește să se facă testul ADN, însă în două locuri diferite, trase la sorți.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă doua teste?", a scris tânăra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net