Mama criminală din Săveni, mărturisiri șocante: «Eu l-am născut. Am vrut să murim amândoi!»

Ultima actualizare:

    Femeia a vorbit despre motivul pentru care și-a ucis cu bestialitate fiulFoto: Botoseneanul
Femeia a vorbit despre motivul pentru care și-a ucis cu bestialitate fiulFoto: Botoseneanul

Femeia din Săveni care și-a ucis băiatul de 16 ani a dat declarații șocante anchetatorilor. Aceasta i-a tăiat gâtul copilului ei, după ce a aruncat o oală cu apă fierbinte asupra soțului ei, luni (4 noiembrie). Mama criminală a încercat apoi să își ia viața, însă rănile pe care și le-a produs după crimă au fost ușoare.

„M-am certat cu soţul, cu toată lumea. Toată lumea a vrut să ne despartă şi să îmi ia copilul. Eu am vrut să iau copilul cu mine şi să murim amândoi. Eu am muncit pentru el şi eu l-am născut şi eu l-am făcut”, a declarat femeia când a ajuns la spital, potrivit stiri.botosani.ro. În 2006, femeia a fost tratată pentru un episod depresiv, însă de atunci a părut că și-a revenit. După ce s-a întors din Italia, femeia s-a angajat la o firmă de confecții din zonă, însă a demisionat în mod inexplicabil în urmă cu o săptămână. 

Mama criminală i-a tăiat gâtul copilului

Femeia i-a tăiat gâtul minorului cu un cuțit de bucătărie. Băiatul a fost preluat de o ambulanță, însă a murit la spital.

După ce a comis oroarea, mama criminală și-a înfipt cuțitul în piept, în încercarea de a-și lua viața. Femeia a fost transportată de urgență la spital și se află în stare stabilă, în afara oricărui pericol. Se pare că tot ea a fost cea care a chemat salvarea. Se pare că femeia s-a certat cu soțul ei, care a amenințat-o că pleacă alături de băiatul lor. Cei doi mai au împreună o fată de 19 ani, care este stabilită în Italia. În timpul scandalului, femeia a luat o oală fierbinte de pe aragaz și a aruncat-o asupra soțului ei. Fiul lor, care se pregătea să plece la școală, a asistat la întreaga scenă. Femeia și-a ieșit din minți, a luat un cuțit de bucătărie și i-a tăiat gâtul copilului, apoi s-a înjunghiat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net